Dobry den, je tu niekto komu nedavno (2019, 2020) robili extrakciu osmiciek v YLUX stomatochirurgii na Racianskom Myte? Mne prave taku robili - 20 min aj s cakanim na ucinok anestezy, ziadne sitie ani antibiotika a zaplatila som 170 eur co sa mi zda naozaj vela. Zajtra idem na kontrolu a chcem si ich na to spytat ale bolo by super keby som vedela kolko u nich nedavno zaplatili ini pacienti za podobny zakrok na porovnanie. Dakujem vopred!!
Pre upresnenie, bola to len jedna osmicka
@veronikaszabova dakujem za odpoved. Vies mi aj povedat kolko zubov jej trhali?
@katfun jeden.
Pisala som jej, kde bola. Potom dopisem
@veronikaszabova Musim znovu napisat tu otazku a jasne uviest, ze sa jedna len o jednu osmicku aby to ludi nemiatlo. Ale dakujem za info 🙂
@katfun nepis novu diskusiu - admini ti to pomazu, lebo tym porusujes pravidla MK
Onkologicky ustav sv. Alzbety Bratislava
@veronikaszabova aaah, ok. Aj tak sa tato zmazat neda. Tak dufam, ze si ludia precitaju diskusiu aby vedeli, ze je rec len o jednej osmicke. 🙂
@veronikaszabova dakujem za info. Chcem sa ich zajtra na to spytat v ambulancii ale lekari niekedy tak urazene reaguju ked chces aby ti vysvetlili cenu 🙂
Ja som tam mala ísť v 2019, ale nakoniec som nešla a v ten deň išla aj kamarátka a každá sme mali platiť inú sumu. Ide o to ako zložito je zub uložený atď okolo toho ďalšie veci. Takže keď to je ľahký zákrok tak to je menej, pokiaľ je zub ťažšie dostupný tak viac a asi závisí aj od toho koľko anestézy použili. Ale nepamätám si už presné sumy, koľko to vtedy bolo, ale viem, že boli rozdielne
Rok 2019, extrakcia napoly prerezanej polamanej hornej osmicky. Velmi sikovne do par minut. Bez sitia ( viem porovnat s extrakciou protilahlej osmicky v rovnakom stave trvajucej hodinu so sitim🙈 - cena 80€ pred 6 rokmi ). Cena 60€👌
necitala som reakcie, ale bola som na extrakcii, len pokrutil a zub bol von, ziadne zasivanie, nic. Cele to trvalo 10 minut aj s anestezou a tiez som platila 170 eur.
Este ze ste napisali, ja sa chystam a aspon nebudem zaskocena s cenou🙄 Pred par rokmi som zaplatila 70€, islo o nevyrastenu osmicku,sitie,antibiotika.
@makica zajtra idem na kontrolu tak sa na to spytam, ze podla coho tu cenu nastavili. Najprv som bola s tym ok, ale kedze sa doktor rozhodol to nesit ani nedat antibiotika a realne mi len ten zub vytiahol za 3 min. kedze bol vyrasteny, prekvapilo ma, ze ta cena zostala rovnaka ako mi na zaciatku povedali.
@katfun sestra bola na chirurgickej extrakcii v BA - neviem kde - 150€ plus tusim 15€ za oblbovak.