Existujú silné lieky proti bolesti na predpis?

26. okt 2024

Prosím aké existujú? Pomohli Vám na bolesti?
Mam silne bolesti chrbtice. Z voľnopredajnych nič nezabera. Ani na predpis flektor.

minenkak
26. okt 2024

Vieš z čoho ťa bolí chrbát? Suché teplo a magnézium

markusrasford
26. okt 2024

Aflamil 100mg

aurelia2000
26. okt 2024

Príčinu bolesti poznáš? Nie je to riešiteľné?
Tabletky Doreta na predpis sú silnejšie ako Flector, ale sú návykové.

nikha2809
26. okt 2024

Ja poznám len Aulin čo je taký riadne silný, ale ja som si ho dala len raz lebo som si necítila ani nohy keď som sa do nich skúšala uštipnut po nej

markusrasford
26. okt 2024

@aurelia2000 keď si dobre spomínam tak v lekárni pýtali OP keď som vybral Doretu.

aurelia2000
26. okt 2024

@markusrasford Nepamätám si, tuším mi to bol zobrať niekto z rodiny. Už som vtedy nechodila.

celka12
26. okt 2024

Tralgit, tiez návykový
Nedá sa riešiť pricina bolestí?

marca12
26. okt 2024

Ja som brala rozne od dorety az po tramadol. Ak ti mozem odporucit na lieky si nezvykaj,ale ries s dobrym fyzioterapeutom a poriadnym cvicenim. Mala som velke bolesti a po tych liekoch som bola v hroznom stave. Oni ta tak otupia,ze sa doslova z teba stava iny clovek. Na akutnu bolest fajn,ale nie dlhodobejsie. A prepisuje ich neurolog. Bola si uz na vysetreni u neurologa?

yoxinka
26. okt 2024

Tak v prvom rade treba riešiť PREČO ťa bolí chrbát, nie pchať do seba najsilnejšie lieky sveta.

autor
26. okt 2024

Mam úplne rozbitu platnicku. Čakám na operáciu. Cvičiť nemôžem, až po operácii. Potrebujem do nej, nejako prežiť. Neurológ mi predpisal skudexu. Ale nejak nezabera. Otupena som riadne, bohužiaľ.

aurelia2000
26. okt 2024

Ale tá Skudexa vyzerá byť dobrá, si už na maximálnej dávke? Sucitim s tebou, strašne to musí byť. V každej polohe ťa to bolí?

stefi_k
26. okt 2024

Algeziologa by som vyskusala, aby ti nastavil lieky na bolest.

abcabcada
26. okt 2024

Za mňa Algifen alebo Aulin, prípadne Flector

autor
26. okt 2024

@aurelia2000 mam ráno a večer po tablete. Od stredy užívam. Myslela som si, že mi pomôže viac. Jemná úľava je. Veľmi som opatrna čo sa týka pohybu.

kacena4
26. okt 2024

treba vydrzat do operacie s liekami co mas, nic ine nepomoze len ulavova poloha a min. zatahovania - presla som si tym, po operacii 100 a 1 rozdiel. drzim palceky nech je lepsie PS: mne este pomohol psychiater dal mi lieky na spanie aby som aspon v noci lepsie zvladala bolest

rozculena
26. okt 2024

vyhľadaj nejakého fyzioterapeuta,ten môj rozcvičil rameno a dotyčný sa tak vyhol operácii.
Môže ti poradiť nejaké úľavové polohy....

aurelia2000
26. okt 2024

Hmm, píšu tam, že max 3 tablety denne.

henka123123
26. okt 2024

Pomohol mi ketonal spolu s mydocalmom naraz..nic ine

lienka.7
26. okt 2024

@autorka zaldiar

brendaa
26. okt 2024

Ahoj existujú silné lieky pod dozorom lekára... napr. Palexia, co je už ale opiat...
Prečo nie si v nemocnici, do infuzky vedia dat napr. Ketanol + guajakuran.....

petracandle
26. okt 2024

To mi je ľúto. Kedy máš operáciu? Napadla ma Doreta, pripadne injekcie

vorkola
26. okt 2024

Ja uz 3 ti rok beriem zaldiar,na silne bolest podbruska, a pomaly ich vysadzam,ale ja som mala nastrasnejsie bolesti ustavicne,pomohol mi len zaldiar ale sumivy a 0,25 neurol,tieto 2 ileky ma udrzali pri zivote.Uz sa to o trosku zlepsuje

lavender94
27. okt 2024

Ak ti nezabrala skudexa, už by som riešila algeziológa, lebo silnejší už maximálne tak tramal alebo silne opiaty (oxycontin a spol), prípadne sa dávajú aj 3-4 kombinácie analgetík s antiepileptikami a antidepresivami. Ale to ti tu nikto neodporučí, čo ty si máš dať konkrétne predpísať. Aulin je úplne slabý, Algifen, Flector o tom istom. To je úplne zbytočne aj skúšať. To su lieky ktoré si dávajú ľudia na slabšie bolesti.

maria1989
27. okt 2024

Chod na algeziologiu.

autor
27. okt 2024

@lavender94 ďakujem, ešte dám tej skudexe šancu. Keď nie zavolám lekárovi. Termin operacie mam o 2 mesiace. To je dosť dlho.

bielasovicka
27. okt 2024

Ja som pred operáciou chrbtice dostávala infúzie lebo mi už lieky tiež nezaoberali. Povedz neurologicke, alebo aspoň injekcie by tiež lepšie pomohli ako lieky.

bielasovicka
27. okt 2024

*nezaberali