Ahojte, viete mi prosim poradit probiotika ktore by neobsahovali ziadne Lacto* bakterialne kmene? Chcem si preliecit plet (vyrazky), ale mam podozrenie ze aj napriek negativnym vysledkom intolerancii/alergii mlieko mi nerobi dobre. Pripadne mozno zo skusenosti, neboli by rozne Lacto* probiotika problem? Dakujem ♡
Jaj mam tiež alergiu a doktorka mi poradila adults dophilus a tie beriem
Moja segra ma lacto a dava si hylak
Ja používam probio-fix oranžové
@babyfrog no ja som tam dala otaznik, nebola som si ista, a autorka nema intolerancie, cize prezila by to, hoci jej mlieko nerobi dobre, tie bakterie by do seba dostala, ved nema vypit flasticku hylaku 🙂 ale nehadam sa, jasne, ze ked existuju aj bez kyseliny mliecnej, tak nech ich uprednostni, ja som netusila, ze hylak ju obsahuje, ved je mastny, kysly, no ako mlieko vobec nie :D
@yella8888 Skus Biopron, mam ten isty problem ako ty, ties som mala sice dobre vysledky na laktozu a mliecne vyrobky a aj napriek tomu mi ale sposobuju tieto vyrobky ťažkosti a jedine probiotika čo mi odporučili bez laktózy boli tieto a naozaj som snimi nemala žiadny problém a to mám veľké problémy zo žalúdkom.
Dcérka berie probiofix inum
Biopron forte dcera ich brala pri alergii na mlieko a soju
Nekadex
od sunday natural FLORA ESSENTIALS PLUS bez laktozy a lepku
hylak? ale nemali by byt problemom, su to prospesne bakterie pre imuntu a celkove fungovanie