Existuje v Bratislave skutočne dobrý urológ?

valentina.west
9. feb 2012

Mile mamicky, cakatelky, snazilky, prosim Vas o pomoc.Poznate v Bratislave dobreho urologa? Navstivili sme uz doktora Obsitnika na Antolskej. Napiste tip na niekoho s kym ste boli naozaj spokojni, s pristupom, s odbornostou,so skusenostami. dakujem velmi pekne.

jenie123
9. feb 2012

na heyducke, nemocnica sv Alzbety, doktorka Katarina Szoldova.. Bola som s nou maximalne spokojna..

usacek79
9. feb 2012

@valentina.west po viacerych skusenostiach mozem naozaj VRELO odporucit Mudr. Dubravickeho - ma ambulanciu napr. na Vajnorskej.
Okrem toho, ze je to velky sympatak, je neuveritelne zapaleny pre svoje povolanie, o vsetkom pacienta informuje, vsetko vysvetli, snazi sa hladat rozne cesty, ako problem riesit - kiezby vsetci lekari boli ako on 😉
a kiezby som bola chlap! 😀 takeho gynekologa by som chcela 😉

latvia
9. feb 2012

dubravicky jednoznacne

valentina.west
autor
10. feb 2012

Dakujem za odpovede, kedze partner ma nalez na semenniku, chceme navstivit aspon 2 urologov,aby sa vyjadrili nezavisle od seba.

titkovamiriam
10. feb 2012

Janko Breza na Kramaroch
http://www.zzz.sk/?profil=2202

wifina
10. feb 2012

Mudr. Peter Weibl, má ambulanciu na Palisádach

blavacka
10. feb 2012

Marek Ondris Antolska

valentina.west
autor
12. feb 2012

Chcem sa spytat, ci vasi manzelia nemali podobny problem ako my. Pred rokom na pravom semenniku sono odhalil leziu velku 1,5 cm . Po vystreni sono a po odbere krvi lekar skonstatoval, ze nador to nie. Leziu ukazalo iba sono, lekar nic nenahmatal, semenniky maju normalny vzhlad, partnera nic neboli ani netaha. Mame azospermiu. Ak to nie je nador, co to moze byt? Manzel prekonal v puberte mumps, mohol zanechat takuto stopu na semnniku?Nemate nahodou podobnu skusenost? Mozno budem mat vdaka vam v tejto zahade trochu jasnejsie 🙂

slonik99
12. feb 2012

Existuje je to CUIMED - MUDr. Peter Kertes - boli sme sním spokojný 🙂

nanuskal
17. feb 2012

@usacek79 Ahojky, ja zháňam tiež dobrého urológa. Prosím ťa ten Mudr. Dubravický je súkromný lekár? Platí sa u neho?

usacek79
17. feb 2012

@nanuskal http://www.zzz.sk/?profil=143 mam pocit, ze sa za standardnu starostlivost neplati - ale moj muz u neho uz dlhsie nebol, no chystame sa tak do 2 tyzdnov, tak ak si spomeniem, dam ti vediet 😉

nanuskal
17. feb 2012

@usacek79 Ďakujem, asi k nemu pôjdem, lebo som už zúfalá. Snažíme sa otehotniet a nedarí sa nám....a mne stále zisťujú zápal močových a nikdy nemám žiadne príznaky, proste to vo mne je. Doberiem ATB a je to tu zase.... Potrebujem nájsť kvalitného urologa...

usacek79
17. feb 2012

@nanuskal tak chod veru, urcite budes spokojna 🙂 drzim palce!

nanuskal
17. feb 2012

@usacek79 Ďakujem ďakujem 😉

ivankaalenka
5. okt 2012

@nanuskal A vobec ziadne bakterie ti nezistili? nikdy? ja mam stale zapal moc. ciest, ale ze stale :( a otehotnela som tak, ze som brala pol tbl ciprinolu asi 5 mesiacov a bola som ok, inak mam zapal vzdy po pohlavnom styku a manzel sa so mnou ide rozvadzat, ak si to neporiesim, lebo uz ho to nebavi. Zacala som brat citricidal /objednavam ho z Ameriky a vysledky sa mi rapidne zlepsili/ tak uvidime
A navstevujem CUIMED Dr. Kertes - teraz ma ide liecit, tak uvidime, lebo tak ako som ja zufala...na pohladanie

emma_932
5. okt 2012

MUDr. Juraj Fillo na Miczkievicovej. najlepsi nielen v BA ale na celom svete 😵 neplati sa, ale treba sa objednat

nanuskal
5. okt 2012

@ivankaalenka Zistili mi e-coli v moči ale vždy bez príznakov. Teda mám zapáchajúci moč, ale to je asi tak všetko. Vždy mi to náhodne na preventívkach zistia, že mám v moči bielkoviny. Nikdy o nich nič neviem. Chodím na urologiu ako na klavir a tam mi povedali, že pokiaľ nemám príznaky, že to netreba liečiť. Že mám papať brusnice a to je tak všetko, kým mi to nerobí problém. Ja som už rezignovala. Teraz som v 8. mesiaci tehotenstva, tak nad ATB ani neuvažujem....uvidíme čo bude po pôrode....Čo je ten Citricidal? To je prírodné?

katarina_k11
5. okt 2012

@ivankaalenka
Dovolim si zastarat sa do vasej diskusie - Ivankaalenka, a tvojho muza niekto vysetril na pritomnost bakterii v mocovej trubici? Mne opakovane zapaly prestali az ked moj manzel vybral synchronne so mnou ATB (lekar mu ich dal, aj napriek tomu, ze jeho nalez bol negativny - uz bol zufaly z toho, ze kazde dva-tri tyzdne mam E. coli v moci). Ja som mala problem takmer po kazdom sexualnom styku, uz sa mi ani milovat nechcelo...

ivankaalenka
5. okt 2012

@nanuskal Citricidal je prirodny, daj si do google, je to fantasticka vec, mne sa e coli dostala aj do kosti, je to strasne zakerna bakteria, ale teraz po asi 10 rokoch mi ju nezistili ani u gyn. ani u urologa. Z kostí neviem, ci ju dostanem, ale uvidime a manzel ju mal v prostate, vybral milion antibiotik a nic.... a toto ju zabilo. Je to vlastne extrakt z grepovych jadierok. Ja to davam aj mojej malej, lebo tiez jej to zistili /bola som s nou na detskej gynekologii, lebo mala problem a nastli jej v posve e coli :( / naozaj je to hnusna bakteria. Ale davam nadej citricidalu, lebo inak v lekaroch nadej nevidim :( a ked povedia, ze to neliecia, ak nemas priznaky, tak su píp, pretože, keď napadne kosti, uz ti nic nepomoze :( ale nejdem sa rozculovat....nasi lekari su dost obmedzeni, bohuzial :( Ide to skusat aj moj kolega a som nekonecne zvedava, ze ci mu to pomoze, lebo on je totalne na tom zle /3 mesiace pn kvoli e coli/ drzim paste pri porode, len pozor, aby sa babo nenakazilo, ked budes rodit, ak ju stale mas...

ivankaalenka
5. okt 2012

@katarina_k11 vysetril a mal e coli a proteus mirabilis.....lenze - ako mi povedal, je to moja chyba a mam si to riesit. Aj on sa zacal liecit, kedze ten proteus mu sposobil kamene v prostate a ma zapal prostaty, ale ako by chlap mohol uznat, ze aj na jeho strane je vina? :( Prosim ta, ako si to riesila? Ja to mam totalne chronicke a aj ked mi uz nic nezistia / davam si ten citricidal/ tak stale mam nenormalne bolesti a rezanie, jednoducho po kazduckom styku, ktory bol za posledny rok asi 4x.....vzhladom na situaciu. Preto chce manzel odist...som nestastna, povedal mi, ze nepozna zenu, ktora by nemohla mat pohlavny styk okrem mna :( to som naozaj jedina?

katarina_k11
5. okt 2012

No, ta posledna veta ma dostala - ja poznam este dve kocky co maju podobne problemy ako som mala ja... (niekde to opisuju aj ako cystitidu medovych tyzdnov). Problem je v tom, ze ked nie ste obaja zdravi, tak si to podavate ako ping-pong. Moj manzel je vsak velmi ochotny a chodil k urologovi spolu so mnou. A nikdy mi nepovedal, ze je to moj problem - nam to vyriesili spolocne ATB a potom mne robili este po dobrati liekov kontrolny ster z vycievkovaneho mocu - mala som niekolko rokov pokoj. V poslednej dobe sa mi to dva razy zopakovalo, ale nastastie teraz mi stacil urologicky caj a vybrala som dve balenia Uroval manosa - mne to z tych volnopredajnych liekov zabera ako jedine. A tiez dlhodobo beriem probiotika, lebo ja som mala po opakovanych ATB liecbach neustale plesne v posve... Mozno by si to mohla riesit aj nejakou alternativnou formou - ja som zacala mat problemy davno, este pri byvalom partnerovi: prechladla som pred statnicami: isli sme sa ucit do medickej zahrady a v maji sme lezali na deke na zemi a mne bolo chladno a na druhy den uz bolesti, ja som na to kaslala, lebo som sa musela ucit na statnice, k lekarke som sla az za tyzden a odvetdy zacalo moje trapenie - ATB kazdy druhy mesiac. Az moj vtedajsi partner isiel so mnou k jednemu liecitelovi - vysetril ma biorezonancnym vysetrenim, dal mi nejake kvapky - tie som brala asi 4 mesiace, okrem toho gel z Aloe vera a chodila som tam na nejake magneticke terapie - velmi mi to pomohlo. Neviem, ci ten lekar este funguje, bolo to pred 12 rokmi - v Bratislave zo zadnej strany Istropolisu - volalo sa to Centrum liecby tradicnou cinskou medicinou a lekar bol srb alebo chorvat a volal sa (myslim) Subotic. Len to bolo uz v tej dobe financne narocne...

nanuskal
5. okt 2012

@ivankaalenka No idem to mrknúť na google, ďakujem pekne za rada 🙂
Ecoli mám v močovych cestach, nemam ju v pošve. Odtiaľ mi ju odstránila gyndoška. Buduci týždeň idem ešte na stery, tak dúfam, že tam nebude zase....ale naposledy tam už nebola....aspoň tam nie, tak uvidíme 😉

nanuskal
5. okt 2012

@ivankaalenka A ak môžeš, tak mi prosím ťa vieš napísať ako si to alebo cez koho objednávať z tej Ameriky??? Ďakujem 😉

ivankaalenka
5. okt 2012

@katarina_k11 my dvaja sme si to podavali, lenze problem bol v tom, ze ja som sa vzdy liecila ATB a manzel /vtedy este priatel/ nemal problem a az po dlhej dobe na moje naliehanie som JA zobrala jeho moc a vtedy mal pozitivny na e coli, dali mu ATB a on si myslel, ze vsetko je vyriesene z jeho strany. Teraz je to v stadiu hroznom pre mna a v skutocnosti aj pre neho, lebo kamene v prostate tiez nie je nic moc, no ja mam stale bolesti, pricom mam vysledky uz aj negativne. Co sa tyka mojej liecby, tak na brusniciach Uroval manosa nevynimajuc som nechala neviem kolko stoviek €, nechcem vediet. Probiotika beriem per os, aj cipky, lebo samozrejme, ked dva tyzdne z mesiaca /kazdy bozi mesiac v roku/ beriem atb, tak to tak aj vyzera :(
Navstevujem pani, co sa venuje cinskej medicine 12 rokov, je v tom perfektna, vybrala som tie gulicky, caje...teraz mi dala taku cajovu kuru, uvidim, ci to zaberie. jedno sedenie ma stoji 50€....
robila som si kupele, svojho casu parkrat vyplach posvy /to asi len 3x/, vitaminy, chlorela, caje, brusnice, nesediet na chladnom, este aj teraz som zamotana v deke...urologicky caj pijem denne, nepijem kavu aby som to nedrazdila...idem sa zblaznit, ale to je naozaj, som tak zufala, ze neviem to ani opisat, neviem vyjadrit moju bezmocnost, moju depresiu z tohoto celeho. No a manzel do toho....viete si predstavit, ze ako sa bojim, ze dostanem opar? 🙂 ...
jaj a aby som nezabudla, tak som bola dvakrat na operacii hemoroidov, ak by to nahodou bolo z toho, co sa mi lekari dost divili...bolo to nenormalne bolestive a ziadny ucinok /dve operacie a hemoroidy mam stale, toto tiez nechapem, ze akych mame chirurgov.../ ale lekar ma ubezpecil, ze to s tym nic nema, ak sa na wc utieram spravne 😅 no, ja som naozaj zufala a rozmyslam uz o vsetkom, co robim a co by som mala robit. Este som neskusala kooidne striebro. Vyskusam. Mate este napad? V pondelok budem vediet manzelove vysledky, co mu teraz robil ster z mocovej trubice. Som zvedava...

vvia
5. okt 2012

ja chodievam k trom 😀 😀 😀 vzdy si dam vsetko vysetrit minimalne u dvoch, idem naprv ku klasicemu do ordinacie a ked nieco utekam do ruzinova a su tam fakt super, ale chodievam do tej ambulancie co je prijmova, alebo aka to, taka ta nemocnicna co tam aj rozbijaju kamene a tak....

katarina_k11
5. okt 2012

@ivankaalenka Chudatko, tak to sa ozaj velmi trapis. Ja som v obdobi pred 12 rokmi pri prvom pichnuti uz plakala zo zufalstva nad sebou. Ale ked vidim co pises ty, mam pocit, ze to bola prechadzka ruzovou zahradou...☹ Nic dalsie ti poradit neviem, vidim, ze si vyskusala vsetko mozne aj nemozne... Ja mam niekedy pocit, ze to uz ten zly psychicky stav - ze sa uz dopredu bojis, ze to opat pride, prispieva k tomu, ze si opat a opat chora. Aspon ja som zo seba mala ten pocit... Prajem ti, aby si sa vyliecila, tie bolesti neprajem nikomu...☹

ivankaalenka
5. okt 2012

@nanuskal objednava to pre mna aj pre neho moj manzel. Objednal to aj kolegynke a kolegovi. Ak niekto bude chciet, opytam sa ho, myslim, ze by objednal aj pre teba. Neviem, musela by som sa spytat. Ak mas zaujem, alebo aj niekto iny, napiste mi, nemal by to byt problem. Existuju tabletky a roztok. Je horky ako slak, ale pomaha. Tabletky su ako 4 kvapky roztoku. No, ved keby si chcela, tak sa spytam na to. Lebo ja to neobjednavam, len manzel 🙂

ivankaalenka
5. okt 2012

@katarina_k11 no a to som este zabudla napisat, ze Aloe vera som uzivala na litre z firmy LR, co tiez je dobra palka. Momentalne sa upínam na to, ze mozno nejaka operacia existuje, co mi pomoze. Neviem aka, ale nieco existovat musi. A ano, mas pravdu, moja psychika je na tom tak, ze len si spomeniem na sex, tak mam zapal...nie uplne, samozrejme, ale bolesti su. Je to zacarovany kruh.

ivankaalenka
5. okt 2012

@katarina_k11 inak ten lekar, co si spominala, ten z druhej strany Istropolisu tam este je 🙂

natalinkaco
6. okt 2012

@ivankaalenka moja mama bola presne na takamto meraní čo spomýnaš, ale vôbec sa jej to nepozdávalo, povedala, že to bolo na spôsob herbalive, snažili sa jej nanútiť kadejaké čajíky, tabletky, povedala, že by sa už nedala nahovoriť......