Existuje pomoc pri zvracaní pri menštuácií?

basha2311
30. nov 2013

Ahojte, ženy, dievčatá, ktoré máte problémy a takmer každý mesiac máte pri menšturácii mdloby, závrate, zvraciate a pod. máte nejaký recept ako to v zdraví prežiť a predchádzať tomu? Keď som mala tieto stavy nepomáhali ani ibalgíny a pod. vyzvracala som všetko, niekedy aj žlč....Trpela som tým veľmi, dokedy som nezačala kvôli tomu brať antikoncepciu, odvtedy je všetko fajn, niekedy ani neviem, že ju mám. Ale chcela by som ju prestať brať.... To sa nedá donekonečna, viem, že je to svinstvo, farmaceutický biznis a pod. .... Ďakujem moc za odpovede. Veľmi by mi to pomohlo. Pekný deň Vám prajem.

zuzka1008
30. nov 2013

mne byva priserne zle,2dni pred ma neuveritelne boli hlava,prvy den cyklu mdloby,hlava sa mi toci,krce to trva tak 3hodky uz to mam odsledovane,zimnica. pomaha mi najst si jednu polohu a tak lezim,a oddych. ked do prace jedine s ibalginom. bola by som za, aby zeny nemuseli robit,ked maju svoje dni.

masinka
30. nov 2013

po dvoch detoch sa to zlepsi 😀
moja teta mavala taketo stavy a po dvoch detoch jej to preslo, mne tiez byvalo velmi zle pred MS, aj ked som teda nevracala, ale krce brutalne a po dvoch detoch uz viem ze ma MS prist len podla toho, ze vyjedam chladnicku a stekam na manzela 😀

liz_lemon
30. nov 2013

ja som mavala taketo stavy, k tomu aj hnacky, a priserne bolesti, tiez som brala antikoncepciu, a ku podivu aj po jej vysadeni som bola v pohode, ziadne bolesti, vracanie a pod., takze sa ju neboj vysadit, tiez som sa toho bala, ze co budem robit, ale je to prec

dejnas
30. nov 2013

@masinka hmm, ako komu 😉
@basha2311 viem presne o čom, hovoríš, mávala som to isté, a neustále sa to zhoršovalo... napokon som si už musela vždy vziať nie len jeden ale rovno 2 dni "P", či dovču.... proste som nemohla vôbec fungovať.... vracanie, hnačky, ukrutné bolesti 😝
ani 2 pôrody to žiaľ "nezachránili".... fungujem normálne len vďaka HAK a pravdupovediac, po rokoch utrpenia, neriešim farmaceutický biznis.... chodím pravidelne na kontroly.... pre mňa zatiaľ nič lepšie nevynašli (vrátane všetkých možných babských receptov)

zuzulienka301
1. dec 2013

aj ja som mávala neuveritelné krče bolesti, zvracanie, hnačky no proste hrôza stále na liekoch a potom mi niekto poradil týžden pred men som si dávala vitamín E !!! odvtedy som mala pokoj odporúčam 😀