Baby existuje nieco na rýchle hojenie rán? Nejaká masť alebo tinktúra? Raných sú popraskané koža až do krvi
Vyhladaj na fb Éva Gőder, roby tinktury z biliniek, velmi sa v tom vyzna , povie čo maš na to dať ale da sa objednať od nej
Bioderma cicabio arnica+ alebo bionect krem
aloe je dokázane ze 5x rychlejsie sa hoji koza, rany. mozem potvrdit, mam tym velke skusenosti, napiste mi, poradim aj konkretne vyrobky, ktore ja roky aj dodnes pouzivam
jednoznacne aloe vera
ja nehovorím o LR spreji, v nom su latky, ktoré nie su bohvieco. ak chcete napiste, čo viem, poradím 🙂
Ja pouzivam Alfasilver na rozne typy ran. Dlhsiu dobu som hladala nieco, co by neposobilo na ranu agresivne a da sa pouzivat kdekolvek, zmesti sa v pohode do kabelky, takze je navyse prakticky. Kto ma deti, tak vie, ze si nedaju zakazdym ranu osetrit, lebo sa boja bolesti. S tymto nemaju problem, nakolko je bezbolestny. Tiez som taka, ze si velakrat premyslim, ci nieco pouzijem, aby som zbytocne netrpela :D Takze ich v tomto celkom chapem.
@zuzks5 no, pri detoch je jasne, ze sa stale nieco deje, ani sa nenazdam a ten moj lapaj je na zemi alebo nieco vyviedol. ale tak myslim, ze take nie je len to moje dieta :D vsetky deti su neposedne, a to, ze si semtam ublizia, sa berie podla mna ako samozrejmost 🙂 cize je fajn mat nieco taketo po ruke
@janikk54 je to tak🙂 kazde jedno dieta je neposedne. obcas si to vsak mamicky rady zamienaju s hyperaktivitou, a vtedy sa mi popravde rozum zastavuje🙂 ale kazdopadne tiez som za to, ze treba mat za kazdym nieco k dispozicii, myslim na osetrenie, pretoze clovek fakt nevie, kedy to male daco vyvedie, zrani sa.
takisto si nemyslím, že deti trápi hyperaktivita :D sú len proste viac hravé ako tie ostatné a niektoré mamičky to vnímajú ako katastrofu a rýchlo hľadajú nejaké riešenie, ako ich otočiť. deti treba nechať "vybúriť sa" a je celkom normálne, že sa občas zrania dokonca aj pri obyčajnej hre, to sa proste deje. kto nič nerobí, nič sa mu nestane, to sa hovorí, a to aj platí🙂
@slapina no to mas v dnesnej dobe tak🙂 vela mamiciek sa aj boji a zbytocne velakrat, ked sa aj dieta udrie, to sa proste deje u kazdeho jedneho, deti padaju, zrania sa. ved ked si len spomeniem na svoje detstvo, tak v mysli sa mi hned vynoria moje zranenia a modriny 😀 to jednoducho patri neodmyslitelne k tomu.
Zlomila som si ruku, dnes mi to dali do dlahy a vo štvrtok dajú do sadry. Prosím Vás, ako mám užívať Wobenzym a aké veľké balenie si mám kúpiť? Ďakujem
Kadidlova silica pomaha. Ja som dala 1kvap do trochy bambuckeho masla a na noc na kutik a ráno uz nic