Existuje fantómova bolesť zuba?

10. okt 2021

Mám pol roka vytrhnutý zub, s ktorým som sa roky trápila - bolesti, plomby, endodoncia, resekcia, ... aj tak musel nakoniec von, ale občas aj po pol roku pociťujem presne tú istú bolesť, ako keď tam ten zub bol. Mali ste to niekto???

evuska32
10. okt 2021

Ano mala som, dokonca som mala utkvelu predstavu, ze mi ostal ulomok v kosti. Museli mi az urobiť kontrolny rtg, aby som bola spokojna 🥴 potom som zacala mat problem s inym zubom na druhej strane a zrazu som si na tento ani nespomenula...ozaj je vsetko v hlave 🤦‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaela789
10. okt 2021

Ja, pred pár mesiacmi. Minulý rok mi extrahovali dolnú osmičku. Z ničoho nič ma to miesto bolelo presne tak ako ma bolelo keď som tam zub ešte mala.
Bola som u zubárky, všetko skontrolovala, zrontgenovala, závada nikde. Uzavrela to tak, že nervové zakončenia stále pracujú pri zmenách počasia, tlaku atď. a že nevidí dôvod na znepokojenie.

nelca0510
10. okt 2021

Áno, bolelo aj po endodoncii,všetko bolo v poriadku, len ja som mala stále zlý pocit. Po čase som si ani nespomenula.

jaga18
10. okt 2021

Áno, ja aj po pár rokoch cítim, že ma bolí zub, ktorý tam už dávno nie je.

nina19833
11. okt 2021

Tymto som si veru tiez presla. Ono to chcelo len cas, kym to odznelo. Nevedela som, co ine by som robila. Zapal tam nebol, vsetko bolo na poriadku, len teda tieto bolesti.

sweetyna
11. okt 2021

moze byt, pokial si sa s nim dlhodobo trapila, myslim ze to byva bezne. tak snad to cim skor odznie 🙂