ahojte odjakziva mam problemy s prsiami,mam ich stale citlive a bolave... vraj je to zo stresu co sa mi zda blbe,mate niektora rovnaky problem? skusala som rozne masaze a maste atd. ale nic nepomaha...nemate niekto osvedcene nejake bylinky,alebo nieco ja uz fakt neviem ☹ ☹ ... a existuje nejaka bylinka alebo nieco co prirodzene zvacsuje a spevnuje prsia? po dvoch detoch a vsetkych tych kurach na bolave prsia nevyzeraju najlepsie... neviem si uz dat rada tak chcem skusit nieco prirodne...dakujem vopred za vestky rady
Píšeš o bolavých prsech a pak o zvětšení a spěvnění prsů? To sice nechápu, ale citlivé prsy závisí na menstuačním cyklu. Tudíž, jestli chápu tvou otázku, o čem píšeš, tak ti zkusím pomoci pomocí bylinek.
Jde o fytoestrogeny. Existují bylinky, které obsahují tzv. fytoestrogeny - látky podobné ženským hormónům.
Ty jsou schopny vyřešit tvůj problém. Mohou odstranit tvůj problém s citlivostí tvých prsou a dokáží i zpevnění, někdy i zvětšení prsní tkáně. (podotýkám že nepatrné)
Ale jelikož nevím, co vlastně požaduješ a jaké jsou přesně tvé problémy s menstuačním cyklem, budu ráda, když mi napíšeš do pošty a pak ti snad mohu pomoci
Ver mi, nic nepomoze! Naozaj je jedine riesenie implantaty. Skusala som tiez hocico, aj zazracne prirodne tabletky 🙂 ale az operacia pomohla 🙂
prečítaj si niečo o pupalkovom oleji- na citlivosť prsníkov, na zväčšenie je len plastická operácia,všetko ostatné je len oblbovanie žien,ktoré na tie "zázračné" prípravky skočia
Ano existuje. Vola sa plastický chirurg.
Ale najskor si vyries s dr. tu citlivost a potom tvar 😉
kedže prsia potrebuju prekrviť aby sa niečo mohlo snimi diať zaručujem ti že žiadna bylinka nepomože ale zaručene pomôže cvičenie a ešte lepšia alternativa je vakuova pumpa na prsia prsia prekrvi a a pri pravidelnom použivani spevni a zväčši a možno spojiš prijemne s užitočnym ...😀
keby existovala taka bylinka ktora zvecsuje prsia 😀 😀 😝 tak by i nepchali do seba umeliny 😅