Niektorá čo beriete liek euthyrox 50 stretli ste sa s tým že vám boli diagnostikované iné choroby?
@veronika19895 nie
@veronika19895 ano, ale nie z euthyroxu. Autoimmune choroby prichadzaju mnohokrat v paroch bohuzial.
aj moja dcera ma okrem Hypothyreozy celiakiu a nedostatok rastoveho hormonu.
Áno ale nie z euthyroxu
Ja beriem len Euthyrox a iné choroby nemám.
presne ako sa tu pise, su mnohe ochorenia, ktore sa zdruzuju, hlavne sa casto spajaju autoimunne ochorenia, ked aptri aj Hypothyreoza, pripadne ak ide o hormonalny problem, moze byt hormonalny system naruseny, tiez poruchy metabolizmu a pod.
nie je to z leikov, ale je to sposobene nespravnym nadstavenim organizmu a pohotovostou imunitneho systemu reagovat autoimunne.
a zabudla som napisat. je caste, ze ludia nemaju 1 ochorneie, ale viacere. dokonca tie jednotlive ochorenia nemusia spolu vobec suvisiet.
tazko ohodnotit, ked nepises o co konretne sa jedna.
Mala som autoimunitné ochorenie štítnej (už mám štítnu vyoperovanú, takže beriem Euthyrox), zisťovali mi z krvi celiakiu, keď som mávala problémy, ale nepotvrdila sa. Inak, že to pri autoimunitných ochoreniach štítnej žľazy býva., tá celiakia.
@veronika19895 ake choroby myslis? Ja mam 88. Mam celiakiu, laktozu aj histamin. To mi bolo diagnostikivane az po stitnej. Ale to nie je z euthyroxu. To su autoimunitne, co aj pisu ze sa mozu vyskytovat spolu.