Euthyrox 50 a diagnostikované iné choroby

veronika19895
2. aug 2024

Niektorá čo beriete liek euthyrox 50 stretli ste sa s tým že vám boli diagnostikované iné choroby?

benit
2. aug 2024

@veronika19895 ake choroby myslis? Ja mam 88. Mam celiakiu, laktozu aj histamin. To mi bolo diagnostikivane az po stitnej. Ale to nie je z euthyroxu. To su autoimunitne, co aj pisu ze sa mozu vyskytovat spolu.

grace55
2. aug 2024
lenkakoc444
2. aug 2024

@veronika19895 ano, ale nie z euthyroxu. Autoimmune choroby prichadzaju mnohokrat v paroch bohuzial.

majamat
2. aug 2024

aj moja dcera ma okrem Hypothyreozy celiakiu a nedostatok rastoveho hormonu.

stellarstar
3. aug 2024

Áno ale nie z euthyroxu

lucia13022023
3. aug 2024

Ja beriem len Euthyrox a iné choroby nemám.

majamat
3. aug 2024

presne ako sa tu pise, su mnohe ochorenia, ktore sa zdruzuju, hlavne sa casto spajaju autoimunne ochorenia, ked aptri aj Hypothyreoza, pripadne ak ide o hormonalny problem, moze byt hormonalny system naruseny, tiez poruchy metabolizmu a pod.

nie je to z leikov, ale je to sposobene nespravnym nadstavenim organizmu a pohotovostou imunitneho systemu reagovat autoimunne.

majamat
3. aug 2024

a zabudla som napisat. je caste, ze ludia nemaju 1 ochorneie, ale viacere. dokonca tie jednotlive ochorenia nemusia spolu vobec suvisiet.
tazko ohodnotit, ked nepises o co konretne sa jedna.

unicornlady
3. aug 2024

Mala som autoimunitné ochorenie štítnej (už mám štítnu vyoperovanú, takže beriem Euthyrox), zisťovali mi z krvi celiakiu, keď som mávala problémy, ale nepotvrdila sa. Inak, že to pri autoimunitných ochoreniach štítnej žľazy býva., tá celiakia.