Essox One

28. jan 2023

Bral niekto tieto sacky . Pomohli vám
Vôbec sa mi v nich nepáčia tieto konzervanty
sorban draselný a benzoan sodny .

zmrzlinka2021
28. jan 2023

Ja som to brala a myslim, ze pomohli - oni chrania hltan ci co... cize po tejto stranke spokojnost.
Necitaj zlozenie 😉 Niekedy plusy vyrazne prevysuju nad minusmi.

autor
28. jan 2023

@zmrzlinka2021 práveže treba citat pomocné prídavné latky . Hovorí sa tomu benefit verzus riziko .
Ja nam aj zapálený žalúdok , ale vôbec sa mi nepáči aby sa mi tie dve zložky dostali do zaludka .

zmrzlinka2021
28. jan 2023

A predpísal ti ho lekár? Ak áno, dôveruj mu.

lenull103
28. jan 2023

Manžel ho bral na odporúčanie lekárky,veľmi šikovnejší gastro lekarky.pomohli mu.teraz po čase sa mu vrátili problémy,akurát včera sme ich opäť kúpili

autor
29. jan 2023

@lenull103 mám dôveru v lekárovi , lenže oni bohužiaľ nevedia o prídavných látkach iba účinných a to je kys. hyaluronova .

lenull103
29. jan 2023

Moj názor je,že bordel je všade okolo nás,bohužiaľ. V istých prípadoch treba vnímať,či benefity predčia negatíva.verim manželovej lekárke,je to jeho známa,veľmi sa mu snažila pomôcť v jeho problémoch,tak nemyslím,že by mu odporučila niečo, čo mu viac uškodí ako pomôže.ale to je moj názor.zas to nie je niečo,čo človek užíva nonstop cely rok.

simca06022011
29. jan 2023

tieto dve latky su uplne bezne konzervanty v potravinach, niecim to zakonzervovat musia. Dava sa to v takych mini mnozstvach ze je to priam zanedbatelne. A este k tomu, tieto su povazovane za neskodlive...