Escitil - antidepresíva

kllamarka
9. okt 2018

Ahojte,

kto mate skusenosti s uzivanim Escitilu?
Ja som ho brala 3 mes, aj som citila zlepsenie, ale odvtedy som mala vypadok 2 mes, kedze som nemala cas si ist pre novy predpis k psychiatrovi.
Ako je to s pauzou? Ked ho zacnem uzivat, bude to ako od zaciatku, nastup 6-8 tyzdnov (?).
Psychiater mi tvrdi, ze to nie je ziadna zataz na pecen, ale docitala som sa aj ine nazory, aku mate skusenost?

Vdaka.

shaniatobi
9. okt 2018

@kllamarka ahoj to bola chyba že si nevibrala lieky dve mesiace je trosku dlha doba

kllamarka
autor
9. okt 2018

@shaniatobi hej to viem..ale bolo zle obdobie aj som bola s mladsou v nemocnici, proste ist k psychiatrovi pre antidep. bolo to posledne.. co uz.

shaniatobi
9. okt 2018

@kllamarka Hmm keď sa darí tak sa darí to poznám ja užívam Ad len krátko 5tyzdnov ale hneď má upozornil dr.. aby som nevinechavala

kllamarka
autor
9. okt 2018

@shaniatobi no..ale ako casto si musis chodit pre predpis/kolko baleni ti predpisuje? Mne tak necely mesiac balenie vydrzalo..a musela som ist pre novy...

shaniatobi
9. okt 2018

@kllamarka no ja som začala brat 5septembra jednu tabletku ráno potom presne 5 októbra som sa necítila dobre tak som zavolala dr. Dohodli sme sa že zvisime dávku takze 2 na den teraz piatok už musím is si pre lieky lebo mám len do soboty.. ty si kľudne môžeš vipitat aj dva balíky tabletiek