Ahojte ,kozna mi predpisala tuto mast na akne.. mate s tym niekto skusenosti? Ak ano pomaha aj na cervene flaky po akne ? Dala mi este jedno ,neviem ci sa predava aj na Slovensku tak pridam foto.. poprosim skusenosti ak mate😊dakujem
Ďakujem,dúfam ,že pomôžu aj mne😊aj mala si aj flaky po akné ?
Ked uz mate akne zahojene a ostal flak antibioticka mast to nevyriesi
Ja mám erythromycin vodičku na dermatitidu a akné a používam ju už mesiac. Pomáha 🙂 ale ja som musela brat na začiatku 10 dní minocyklin antibiotiká, lebo som mala škaredú dermatitidu okolo úst. Čo sa týka červených škvŕn, tak to sú jazvičky a tie musia jedine len vyblednut 🫤 ja som mesiac od začiatku liečby a fľaky po akné a dermatitide mi stále nevybledli úplne. Ale je to už o 80% lepšie. Akurát mi vždy vonku zo zimy viac sčervenaju 🤦
Akne sa mi stale vytvara ,ale mam aj dost cervenych flakov v okoli ust ,tak uvidim ci to nieco pomoze ked pojdem v januari na kontrolu.
@petulik1991 aha ,dakujem.. mne dala tiez tieto kremy a povedala ,ze ked sa to nezlepsi za 4 tyzdne tak mi da tabletky.. ale ani tie podla mna na cervene flaky po akne nezaberu😰
Ahoj, tak medzičasom mi už fľaky po dermatitide vybledli úplne. Ešte ale flaky po cystickych vyrazkach stále mám 🙈 blednú, ale veľmi pomaly
Mne ATB maste vždy pomohli 👍