Erythema nodosum - akého odborníka navštíviť?

misela1987
13. jan 2020

Erytherma nodosum, objavila sa mi prvy krat pred styrmi rokmi, ked som mesiac so zapalom prsnika lezala v nemocnici, po oberacii sa mi zacali robit velmi bolestive cervene flaky, dostala som na to masticky, preslo to , flaky zmizli, ale bolest nie. V podstate ju citim ak sa udriem v oblasti lytok citim ju az do kosti, doslova. Nikedy som nebola na nejakom odbornom vysetreni, ale kto ma skusenost prosim o rady kam by som mala ist k akemu odborníkovi, popripade ake vysetrernia vam robili. daakujem

zitaje
13. jan 2020

Ja som sa s touto pliagou trápila mesiac, keď mal môj syn 4 mesiace. Nevedela som ani vstať z postele, muž bol dlhodobo v zahraničí, ráno som mobilom volala 11ročnej dcére, aby mi zdvihla malého a odniesla do obyvačky, potom som sa ja zviechala.
Dali mi atb, na ktoré som schytala alergickú reakciu, tak som sa komplet vyhádzala. Pomáhala mi celá rodina, jeden večer som odpadla sediac pri stole, no veselo bolo, čo ti poviem...
Ja som si vyhľadala terapeutku tradičnej čínskej medicíny, ktorá mi dala bylinné guličky, a vďaka tým som som sa vyhla hospitalizácii a pozviechala som sa.
U mňa to bolo z preťaženia po pôrode, takže po ďalšom pôrode som už bola extrémne opatrná, radšej neporiadok doma ako nefunkčná mama.
Držím palce, mne klasická medicína nepomohla vôbec, skôr naopak... odvtedy mám našťastie pokoj, už je to 6 rokov.

misela1987
autor
13. jan 2020

@zitaje presne ako pisete bolesti az take ze ma davalo prve dni az do kolien ani prejst na wc