Dobrý večer, mám anginu potvrdené na pohotovosti ale "láskavý" pán doktor mi nechcel predpísať lieky nakoľko mám ísť k svojej doktorke, doma mám len erdomed môžem si dať zatiaľ ten ?
no ja som nikdy z infektom nebola na pohotovosti s vynimkou dcery, ked boli napr sviatky, ci piatok poobede pred vikendom. ak sa da ist dalsi den k obvodakovi, treba chodit k obvodakovi. ak mas teplotu, ci bolesti, skus Paralen, ak mas vot C, mozes si nasadit. na nadchu sprej do nosa a pod. to su vone predajne leiky, co moze mat kazdy doma. a dr doriesi zajtra ostatne. ak bude treba ATB, nic sa nedeje. ved ATB nezaberaju hned, cize nic sa nestane, ked sa napisu o par hodin neskor.
Erdomed je hlavne na kasel.
no ja som nikdy z infektom nebola na pohotovosti s vynimkou dcery, ked boli napr sviatky, ci piatok poobede pred vikendom. ak sa da ist dalsi den k obvodakovi, treba chodit k obvodakovi.
ak mas teplotu, ci bolesti, skus Paralen, ak mas vot C, mozes si nasadit. na nadchu sprej do nosa a pod. to su vone predajne leiky, co moze mat kazdy doma.
a dr doriesi zajtra ostatne. ak bude treba ATB, nic sa nedeje. ved ATB nezaberaju hned, cize nic sa nestane, ked sa napisu o par hodin neskor.