Ahojte .
Chcem sa spýtať, či niekto absolvoval ERCP vyšetrenie v úplnej narkóze a kde najlepšie, západné Slovensko.
Už dva týždne mám ostré pichanie v pravom boku, prechádza do chrbta, žlčník nemám už 9 rokov, na usg je všetko v poriadku, zvýšené mám pečeňové testy, žltá stolica, gastro hadička všetko v poriadku, odber stolice všetko v poriadku. Lekarka tvrdi, že mám blato v žlčovode, čaká ma ešte magnetická zlcovodov v auguste.
Nesedí mi jedna vec, že lieky na bolesť nezaberajú a bolesť nepociťujem v kľude keď ležím, je to ako začarovaný kruh.
Už som rozmýšľala, či nemám zaseknuty nejaký nerv, preto nezaberajú žiadne lieky na bolesť, alebo, či tak môže bolieť pečeň? A prečo potom tá žltá stolica 🤔😔?
@snowflakenel a mali ste ored tým bolesti brucha, konkrétne na pravej strane stále, alebo len v pohybe? Lebo ja keď si ľahnem na ľavý bok sa tie bolesti ukludnila. Ako náhle sa postavím, rozhýbem, boli na to ako po operácii žlčníka, také nepríjemné pichanie, ale skôr v chrbte na boku.
@cudliprstik mala.som taky klasicky zachcat len raz. Potom neskor o par tyzdnov som ozltla alo pri zltacke. Mala.som upchaty zlcovod pieskom. Ten mi odsali a.potom o tyzden vybrali aj zlcnik. Mala.som tam drobne kamene.
@snowflakenel ja si začínam skôr myslieť, že to bude niečo so svalmi, závesným aparátom, lebo keď ležím žiadna bolesť, ako sa pohnem, koniec. Už aj obličky mám vyšetrene, všetko v poriadku. Len nechápem, kedy sa to mohlo stať.
@cudliprstik ercp vysetrenie mam za sebou ale v ruzomberku.
Nebola som v narkoze, oblbli ma nejakymi liekmi, plus sprej do krku. Som im povedala, nech ma riadne oblbnu , inak si tam nelahnem. A ked videli ako ma trasie, tak ma uistili, ze to bude v pohode....a aj bolo...velmi profi pristup