Epileptik

mija23
25. sep 2023

Som od 1roka epilepticka a už mám 29 rokov a 3rocneho syna a mam taky problém ze cez deň by som spala stále a v noci by som bola hore mam to celé poprehadzovane čo mám robiť poraďte mi prosím. A ešte jedna vec mám v poslednej dobe aj akoby pri nádychu bolest pri srdci tak neviem čo to znamená ...a ešte jedna vec v poslednej dobe ma už nič nebaví. Nebaví ma chodiť von ani nemám prácu nebaví ma upratovať ani variť či prať ani zo synom sa hrať či sa mu venovať ani sex ma nebaví to je už asi to najhoršie že by to bola lenivosť pochybujem nebaví ma nič čo mám spraviť... cez deň som unavená a v noci ako sova čula mám si kúpiť tabletky na spanie...keďže užívam aj epilepticke tabletky poraďte už nemám žiadnu energiu je to somou zlé asi

pribinak
25. sep 2023

@mija23 smer neurológ a psychológ

mija23
autor
25. sep 2023

@pribinak moja neurologická je pi.a s prepáčením ta nevie liečiť iba dopuje liekmi nič iné a nič nevie proste ta rieši iba starých ľudí a ich infúzie keď idem na kontrolu musím skoro ráno vstať aby som tam prišla na čas pretože ak nestihnem časenku môžem ísť rovno domov ... caseniek je tam asi 10 a od 5 rána tam soji rad ludi po kkt a čakajú ako supi na doktorku ktorá ordinuje až od 7:00 a keď sa musím objednať tak sa plati 15€ jeho to normálne toto co robí moja neurologická.. a keď som chcela od nej odísť inému neurologovi tak mi povedali že by ma zobrali až v marci, ale keď som povedala že mám takú a takú doktorku proste jej meno... už zrazu u toho druhého neurologa povedala sestrička že majú plné stavy že neberú.. ako je možné že od mojej neurologičky neberú to co si sérum do huby najprv povie ze ma marci zoberú a keď povieš akého máš doktora tak zrazu sú plný neberú to je jednoducho diskriminácia voči mojej osobe zatoto co robia to je voči mojej osobe nesprávne a nevypocujj ma iba ma odkopli ako handru ku.vy jedny zasrate debilny doktory jednoducho son veľmi znechutena

gleep1
25. sep 2023

Mas to tak odjakživa že cez deň by si spala a v noci bola hore? Ak áno tak je to genetika že si nočná sova a nezmeníš to, v tejto spoločnosti sa ale inak fungovať nedá a jedine co pomôže je Pravidelny režim, nie tak ze budeš ponocovat lebo ta to láka, musíš mat pevnú vôľu a keď treba ísť spať tak pôjdeš späť tak ze budeš v noci spat 8 hodín.
V živote si vyhorela a stratila vnútorný zmysel, len sa staráš a robíš povinnosti, nerobíš nič co napĺňa tvojho ducha. Toto si musíš nájsť, treba doplniť tvoj pohár, čo si rada robila keď si bola mladšia?

pribinak
26. sep 2023

@mija23 chod k inej neurologické, je slobodná voľba lekára, môžeš ísť aj do iného mesta

kacena4
26. sep 2023

evidentne mas rizh9denu psychiku, smer psychiater a psycholog a tiez ak ti vadi neuro najdi si novu, nie je to vobec problem. a ano predstav si ze na epi sa betu lieky a y si nemala zachvaty, takze nie je to dopovanie liekmi... za mna si suta k psychiatrovi, aby ta dal dokopy. drzim palceky

mija23
autor
26. sep 2023

@kacena4 mo keď som bola mnalda chodila som za chalanmi a to už nechcem robiť...

mija23
autor
26. sep 2023

@kacena4 a keď som bola mladšia tak sme v škole vyrábali všelijaké veci ale ako taký krúžok šikovných rúk ale ja na to nemám teraz čas keďže mam syna 3 roky nemôžem to robiť nemám na to priestor ani bývame u rodičov mojichbaj z priateľom tak sa to nedá nemáme ani vlastnú izbu a i náš syn nemá vlastnú izbu spavame všetci v obývačke síce posteľ mame ale je to hrôza priateľ ten už nemá mamu a otec ten je taky vseliaky a majú aj dom ale ten treba aj poupratovať ale nemôže tam ísť lebo jeho otec podľa.mna mu nechce dovoliť prerábať nemá od domu nejaký papier aby bol idteny tým ze ho nevyhodia to je ten problém preto sa nedá odsťahovať.tak je to somnoua mojou rodinou

kacena4
26. sep 2023

@mija23 a co to ma spolocne s tym, ze nemozes spat a depkujes? daj sa dokopy, psychiater ti pomoze

alickapusinka
27. sep 2023

@mija23 na lekárku nenadávaj ONA za to nemôže. Ak nechceš nikto ťa ku nej nenúti chodiť. Vyberať si nemáš s čoho čakacie doby dlhé niekto hľadá aj rok neurologa. A bol by za takú lekárku vdační. Niektorí aj rok hľadajú čo ich je nedostatok. Myslím si že aj ak máš depresiu nenadávaj tu na lekárku. Nevieš či ONA sama tu nie je pod nejakým nickom. A alebo jej príbuzný. Máš tu fotku tak si ľahko ťa spozná. Aj ja mám neurologa a nikdy by som nepísala s fotkou o cudzom chlapovi v nadávkach. Môžeš si narobiť zbytočne problémy že jej to niekto ukáže a môže s tebou rozviazať zmluvu s odvodnením že si jej nadávala .ONA ťa nepotrebuje potrebuješ TY ju. K liekom keby jej nebolo sa nedostaneš to mi ver.

stancik01
Odpoveď bola odstránená
Zobraz