Včera som tu dal nevhodný príspevok ohľadom môjho ochorenia a vodičáku. Vybavil som si ho späť, samozrejme 🙂 Ale mne len ide o to aby som ho mal, ajtak sa bojím jazdiť a mám strach, že by sa niečo stalo, prípadne by som niekomu ublížil, takže nejazdím a ani nemienim 🙂 Ale proste mám ho a som uspokojený a o nič viac mi nejde. Každý mi nadáva, že som blázon, no podľa mňa nie som. Čo si myslíte? Fakt úprimne, čakám náklady 🙂
@potkan212 kto kazdy ti nadava? Vies vysvetlit, z akeho dovodu mas potrebu zakladat taketo diskusie? Komu chces co dokazat? Ci len tvoje ego krici po tom, aby si ho niekto vsimol? Hocikto, hocijako, radsej znesies urazky a vycitky len aby si ta niekto vsimol? Nechces s tym nieco robit? Svoju energiu presmerovat inym smerom?
@potkan212 ako správny muž by si mal prijať fakt, že nateraz vodičák mať nesmieš. A aj sám pred sebou to tak odprezentovať. “Zo zdravotných dôvodov vodičák momentálne nemám. Som maximálne zodpovedný, presúvam sa hromadnou dopravou, užívam si pocit, že nikoho neohrozujem a zatiaľ pracujem na tom, aby som sa úplne vyliečil.” Svet predsa nestojí na vodičskom preukaze. A dostatočne zrelý muž toto chápe a akceptuje. 🙂
@potkan212 moj otec jazdil cely zivot, na aute si zakladal. Ked mal 67, mal na krizovatke mensiu koliziu - ubrzdili vsetci nacas, nic sa nestalo. Ale on potom povedal - uz som stary, nemam take rychle reflexy, asi uz ani poriadne nevidim - koncim so soferovanim. Takto sa podla mna sprava chlap. Ked vie, ze by mohol byt nebezpecim pre seba a pre inych. Lebo pochybujem, ze ty sa na ten svoj vodicak iba pozeras.
A logika tvojho konania? Načo ti je niečo, čo nebudeš používať? 🤔🤔
Ja viem, že to nemá výpovednú hodnotu tento príspevok, no len som sa chcel pochváliť keďže sa hrozne teším (a nikto so mnou, keďže nemám kamošov) a podarilo sa mi to po toľkom úsilí (už mi len musia napísať z Polície) A áno je to hrozný pocit sám pred sebou aj pred kamošmi keď nemôžem mať vodičák kvôli nejakej chorobe, radšej by som ho mal zobratý za chlast lebo s tým nie sú také otázky a nežralo by ma to tak. Ako som napísal nebudem jazdiť, keďže sa na to necítim, idem si dnes na burčák a potom tak maximálne na autodrom 🙂
Svoju výšku ega si kompenzuj na iných sociálnych sieťach. Teraz akurát môžeš požiadať o vymazanie tejto absurdnej diskusie.
Hlavne teda, že máme o jedného “zodpovedného” vodiča naviac.
@potkan212 pozri, ja napríklad zo zdravotných dôvodov nesmiem ísť do sauny. Žiaľ vraj ani do parnej. Som totiž onkopacient (karcinóm prsníka v r. 2015) a sauna by mi vraj mohla ublížiť. No budem ja riskovať? Nejdem tam a ak sa niekto pýta, poviem pravý dôvod a som spokojná, že neriskujem. Ak by som ale mala zákaz vstupu do sauny, lebo som v nejakej vyrobila prúser, to by bola hanba, to by sa ťažko vysvetľovalo. Ak si chorý, asi za to nemôžeš, tak prečo Ti je blbé niečo niekomu vysvetľovať? Správaj sa zodpovedne a buď na to hrdý. Ak Ti ale stačí k radosti, že vodičák máš pri sebe, jasné, teš sa z toho. Ale ho, prosím Ťa, odlož niekam do krabičky, trebárs s textom “kto si počká, ten sa dočká” a trpezlivo sa lieč. Ak máš neurologický problém, odporúčam - žiaden alkohol, nech sa podľa možnosti dáš čo najskôr do poriadku.
@potkan212 No ty si iný dement! Spokojne choď na ten burčiak, urobíš lepšie. Ja mám vodičák na tank a nijako ma nefrustruje, že tank nemám. Ale kúpim si ho pre dobrý pocit, aj keď na ňom jazdiť nebudem. Si chorý, vodičák ťa napĺňa spokojnosťou, hoci ho budeš mať odložený v sekretári, lebo kvôli diagnóze si nezajazdíš...ale budeš ten "správny chlap", lebo máš vodičák.
@potkan212 ježiši, tak frajera nemáš, to je úplne jedno, či frajerku, či frajera. Síce chápem, že s Tvojou orientáciou je to štipku náročnejšie, ale zas hádam nie až tak. Ale Ty sa prezentuješ ako totálne nezrelý chlap. Koľko máš rokov? Ja som v Tvojich topánkach nechodila, neprislúcha mi teda nejako Ťa hodnotiť, ale zakladať si na vodičáku, tráviť čas v krčme, nemať kamarátov… 🧐 Je to zvláštne. Máš vôbec nejaké záľuby?
@potkan212 a nemusel si sa zabarikádovať, keď si snom každej ženy? 😄 No neviem, ale ak by som si hľadala partnera, asi by som nesliedila po krčmách… (Ty spomínaš “známych z krčmy”) Vtipný si, to hej… 😄 A už vidím tú šťastnú, ktorá sa za Teba vydá a po čase sa jej priznáš, že si homosexuál. 🤦♀️ Načo sa trápiš, hľadaj si rovno partnera. Homosexualita Ti neuberá na cene, robí Ťa len trošku iným. No zdá sa mi, že Ty si niečo potrebuješ dokazovať. Kurnik 32-ročný muž by už mal vedieť, kam patrí. Akéžeto máš záľuby?
Tvoje príspevky tu nemajú žiadnu výpovednú hodnotu.
Čo sa týka tvojej zodpovednosti, nám ostáva veriť, že neublížiš iným. So sebou si rob čo chceš.