Pekný deň prajem, chcela by som sa spýtať lebo mi to nejde do kopy určite súvislosti, tochto roku april 2024 som odpadla podľa priateľa, som bola v bezvedomii , zevraj som nedýchala a resuscitoval ma , následne som bola prevezena do Dolného Kubina na oddelenie Neurologia kde mi robili rôzne vyšetrenia z EEG kde mi bola diagnostikovaná epilepsia , užívam od tej doby tabletkovú liečbu z názvom Levetiracetam 500mg , 1 ráno a 1 večer. Mám neustále závraty, tocenie v hlave , bolesti v hlave , dvojité rozmazane videnie , bolesti žalúdka, hučanie a pískanie v hlave, trpnutie lavej strany tela .
Tento mesiac čiže 06.11 2024 november som bola na opetovnom vysetreni EEG a zistili mi ze epilepsiu nemám. Ešte mi pani Dr. Z Kubina povedala , že z liekov co užívam čiže Levetiracetam, sa mi točiť hlava nemôže nieje to spôsobené liekami ale ze môžem mať niečo iné na mozgu , niake patologické nálezy môže ísť o cystu , lézie alebo v horšom prípade nádor.
Tak moja otázka znie, som rada ze mi vylúčili epilepsiu ale necítim sa vôbec zdravá, nakoľko problémy stále pretrvávajú už trištvrte roka. Tak čo to môže podľa Vás byt ?
Posielam Vám aj spravu resp výsledky s vyšetrenia EEG.
Budem vďačná, za niaku odozvu.
Tak bez MRI sa nepohnes dalej. Tam budu vidiet cysty, tumory, lezie a akekolvek zmeny na mozgu. Cize tymto smerom ist