Ahoj poznáte niekoho kto sa dal zaočkovať z epi neprejavil sa viac záchvatov
Poznám a neprejavilo sa viac záchvatov. Ak si nie si niečím istá, skús sa poradiť so svojím neurologom
aj ja poznam a vsetko v pohode. je to muz 50+, stabilizovany stav.
u nas tiez v pohode
moja mama uz 3. davka a ziadne zachvaty 😉
@kacena4 ja nie som antivax ak na to narážaš.. Kolega po očkovaní dostal záchvat na diaľnici počas šoférovania... Riešilo sa to aj v skupine očkovaných na FB, a bolo tak cca 50/50 po očkovani/covide takže je to úplne jedno, ak má niekto nábeh na to, resp. už mal, tak je tam stále šanca 🤷♀️
to je prudko individualne. to, co plati na ineho, nemusi na teba. moja svokra mala v mladosti epi zachvaty. potom roky klud. po preockovani na tetanus sa jej opat spustili. potom opat par rokov klud. teraz pri covid ockovani velmi zvazovala. ziaden lekar ti nepovie priamo, ci ti nieco hrozi alebo nie, lebo ziaden do tvojej nervovej sustavy nevidi. moja svokra bola za 2 neurologmi aj za primarom neurologie a vsetci traja jej povedali, ze nevedia ako telo zareaguje, ze si musi zvazit prinosy verzus rizika. po prvej davke bola ok, po druhej sa jej stav zhorsil. epi zachvaty (zatial) nema, ale po neurologickej stranke je zmena k horsiemu zjavna. tretiu davku jej uz neurologicka neodporucala.
@kacena4 no a teraz mas odpoved od @janai1 a vidis aj to sa moze stat,ze po ockovani dostanes epilepsiu nie je to vymysel,len skor tomu nik neveri a nezapise sa to medzi nu.Inak priatelova kolegyna,po ockovani ,ma zasa ze po pol hodine soferivania dostane krce,predtym to nemala,vyskytlo sa to tesne po ockovani,ani ona ani moj priatel niesu antivaxeri,a co mi na to napises?Proste berte aj fakt ze aj po ocko su rozne,nu no zatial sa skor prehliadaju,alebo sa im nevenuje dostatocne.Pretoze v prvej linii su oreplnene nemocnice starsich pacientov a ockovanie.
Sesternici dr. S touto dg.zakazala ockovat...
Z osobnej skúsenosti píšem mám epilepsiu som očkovaná a nemala som žiadne príznaky okrem bolesti ramena.....
Ja poznám ľudí ktorým záchvaty spustilo očkovanie ale aj kopu ľudí ktorým Covid 🤷♀️ takže ťažko povedať