Dobrý večer mam epilepsiu (kŕče) bola som včera očkovaná tetanus a chrípka.
Mala som záchvat včera aj dnes . Bola som v nemocnici pustili ma dnes domou že je to úplne normálne a dali do karty že neockovat Mam aj horúčky od dnes 39.4 neklesá co mam robiť prosím vás pekne. Nenaordinovali my nič len diazepam 5 mg večer 2.tabletky. A mam ísť na MR. Po objednaní. Užívam antiepileptikum.
Ďakujem krásnee💗💗💗 zháňam aj tu lekára aby my poradil prosím vás.
Povedali ze nieje nutné volať záchranku.
Si dospelá? Pri vysokej horúčke sa nevolá záchranka,berú sa lieky na zníženie horúčky napr. Paralen,panadol,Ibalgin- niečo z toho alebo sa robia zábaly alebo vlažná sprcha.Pri záchvate predpokladám,že tvoje okolie vie čo treba robiť,tiež my netušíme aký druh epi záchvatu máš.Mala by si mať neurologa,rieš to s ním,ak nemáš,tak volaj obvodnej lekárke,poraď sa s ňou a vybav si neurologa.
Ja mam epi... a raz som bola v nemocnici ked som mala 2 zachvaty zasebou mavala som niekedy pravidelne kazdy mesiac 2 krat cca 3 roky nonstop mamina mi vzdy dala diazepan...horučky mas s toho očkovania nie z epi ja som nemala z nej nikdy horúčku po záchvate je normalne že ti je zle to ti je zle s toho diazepanu už to poznam za tie roky
@mirusik55555 ak sa cítiš zle, je nutné volať zdravotnú pomoc, nie tu. 🙂