Ahojte mala ste niektorá túto baktériu v moči? Ako dlho vám trvalo kým ste sa jej zbavili ja som dostala štvore antibiotiká beriem už tretiu krabičku a stále sa necítim dobre stále ma bolia obličky v moči jak žiletky. Ďakujem
@misickaa4 vyskúšam ďakujem kúpila som si aj blokurimu ale neviem tiež nejako nepomohlo
@nikuskaakolarova dmanoza sa ma uzivat 2g kazde tri hodiny, aspon 2 dni.
@misickaa4 no tak skúsim aj to teda
@nikuskaakolarova mne pomohlo kedysi...
@misickaa4 na túto baktériu? Ako dlho ste sa jej zbavovala?
@nikuskaakolarova ja som mala inu bakteriu, ale d manoza posobu proti viacerym.
Potom je este vyborna tinktura z kapucinky
@julliska a vy by ste mi čo poradila prosím vás lebo tie obličky má stále bolia už to psychicky nedávam fakt ešte mám aj panicku poruchu takže to všetko horsie znášam lebo mám strach
Ja už bojujem 3 roky.. Je to už sice lepšie, prvý rok a pol som vybrala cez 20 krabiciek atb, urowaxom, urinal, milion čajov a neviem čoho všetkého.. Je to beh na dlhé trate + lieky od imunologicky..ja už mám vytvorené ložiská v močovom mechúri takže stačí ze sa to podráždi a je to hneď späť.. No mne najviac pomohla Blokurima po každom vymočení vypiť
@sunshine_18 a boleli vás aj obličky? A ako často beriete blokurimu ja som si ju tiež kúpila ale len jednu krabičku ako často to beriete
@nikuskaakolarova našťastie nie 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻a blokurimu podla potreby aj 5 sáčkov za deň.. Rano na lacno, večer pred spaním a potom cez deň aspoň 2krat
Odporúčam canephron ešte ten je aj na obličky
@sunshine_18 takže ste nešla vôbec podľa pribaloveho letáku? Keď si dám viac ako je odporúčaná dávka tak sa mi nič nestane?
@nikuskaakolarova nie nič.. Ved v blokurime je aj návod že prvý deň 4/5sackov za deň...
@nikuskaakolarova vyskusaj dmanozu vo vyssich davkach