Energetický nápoj Hell a bolesť žalúdka

kika1997
20. dec 2015

Ahojte dnes som chcela vyskúšať konečne energetický nápoj Hell. Odkedy som ho vypila má boli žalúdok poriadne sa nemôžem nadýchnuť aj som chorá na srdce neviem či to a toho že tak horúco v detskej preto asi sa mi ťažko dýcha Sa bojím zaspať že dačo sa mi zrobi.
Ďakujem sa odpovede

stellasss
20. dec 2015

Keď si chorá na srdce tak v žiadnom prípade si nemala piť energeťak....ojoj ...keď máš doma rodičov, choď za nimi a povedz im že ti je zle. Od energeťáku sa zvyšuje tep a tlak srdca. Je to nebezpečné aj pre zdravého dospelého človeka. Poznám prípad, keď dotyčný bola týždeň na ARO lebo skolaboval. Nechcem ťa strašiť, ale je to poriadna žbrnda.

esterba
20. dec 2015

@kika1997 take svinstvo ako energeticky napoj by som do svojho organizmu nepustila za nic. Ja sa mam rada. Ty samu seba rada nemas? A este ked mas problemy so srdcom... Si tym, co jes. Zapamataj si to.

moni244
20. dec 2015

@kika1997 na tom napoji je napisane, pre koho to nie je vhodne, ja si sem tam kupujem, ale taketo nasledky som nemala

sissy27
20. dec 2015

@kika1997 kks, to sú už aké ciele v živote, že "chcela som konečne vyskúšať energetický nápoj" ... tak už vieš, že je to kopa chemikálií, ktoré ti zabezpečia akurát tak to, že nezaspíš, kým ti bude zle... a poviem ti aj toľko, že ak budeš potrebovať vyskúšať alkohol, cigarety, drogy - tak tiež to nemusí byť úplne najlepší zážitok... ak máš problémy so srdcom, tak tým skôr to môže byť aj tvoj posledný zážitok...

iwesska
21. dec 2015

Taketo hluposti uz nerob, ja mam tiez problem so srdcom a ani kavu nepijem, lebo by ma slahlo o zem. Strasne mi to zvysuje pulz. V energetaku je asi 2-3x vyssie mnozstvo kofeinu, moze to mat pre ludi so srdcovymi problemami az fatalne nasledky. Hadam si sa z toho vyspala a poucis sa z toho.

kika1997
autor
22. dec 2015

@iwesska ake maš problemy zo srdcom? 🙂