Ahojte prosím vas tí co ste boli ma tomto vyšetrení rada by som vedela ci bol aj niekdo v Nitre ???
A den pred vyšetrením mam mat lahku stravu do 18 co presne znamená lahka strava?
A ake bolo to vysetrenie ja si este príplatim 26€ za nejaku injekciu nejaku naladovku ci co to je
A zaujíma ma ci výsledky s vyšetrenia su hneď ďakujem
Som z Nr.Na endoskopiu chodím pravidelne 21r.Vždy mám ľahko stráviteľnú večeru okolo 18.00h.Nič mastné,tažké a do polnoci pijem.Ráno už nič.
@1994mari1994 a sla si s injekciu alebo bez
@gaaaa a kam v nr chodis?
A to sa do tej pol noci musi piť? H ekusim byt hore? Lebo ja chodím soat okolo 22
Takže napr rozok sunka maslo moze byt na večeru?
@klaudia1212 bez , trpím panikou a dala som to ,v jednej chvíli som si pomyslela ze to nedám idem preč ale potom ze to robím pre svoje zdravie chcem vedieť na com som ,je to nepríjemné ale to vydržíš 2-3 minuty
Ziadne extra opatrenia, lahko stravitelne jedlo, pitie normlane, ved si precitaj nejake odporucania napr. na webe. Gastroenterologicke ambulancie mavaju presne. Ale na toto naozja ziadne extra teatra netreba robit. Ide o to, aby si uz mala rano prazdny zaludok...
NIe nemusis byt do pol noci hore, pijes normalne ako si zvyknuta, to do pol noci je myslene tak aby pred zakrokom si uz nepila, cize do pol noci ano, potom uz nepijes, ides vlastne nalacno ako ked ides na odbery...
@simca06022011 ano den pred mam papat lahko stráviteľné jedlozlenze ja mebiem ake tk je môžes mi dat prosím typ na ndjake ranajkyzobed večeru
@simca06022011 napr vianocka kakao ráno?
@klaudia1212 Síce som nebola v Nitre ale výsledky som mala cca do 2h,záleží asi aj koľký boli pred tebou. Mne dr povedal 6 hodín pred tým nejesť