Endoskopicka operácia karpálneho tunela

petka_sestka
29. júl 2023

Ahojte, prosím vás ma tu niekto skúsenosti s endoskopickou operáciou karpálneho tunela? Aký bol zákrok, rekonvalescencia a kde vám to robili? Ďakujem ☺️

bambambulka
6. dec 2023

@petka_sestka ahoj ja som po operácii karpal tunelu a robili mi to v Žiline. Som 5 deň po zakroku, ruka v pohode neboli zatiaľ používam iba prsty v zápästí ešte nemám ruku namáhať. Nočné bolesti a trpnutie prstov sú preč 😁

petka_sestka
autor
13. dec 2023

@bambambulka to znie super ☺️ďakujem za info ☺️ to operovali na jednodňovej? Musela si tam aj prespávať?

bambambulka
13. dec 2023

@petka_sestka ahoj nie dokopy aj zo zákrokom som tam bola pol hodinku a potom pekne domov 😊dnes som 12 deň a ruka už úplne v pohybe nič mi nerobí problém jedine načo dávať pozor je nenosit ťažké veci ešte aspoň mesiac.

petka_sestka
autor
15. dec 2023

@bambambulka oh to znie vyborne 🙂 a prosim ta, na kontrolu po niekolkych dnoch tiez musis prist tam do Ziliny? Lebo my sme z vacsej dialky od Ziliny, tak sa pytam 🙂 a este sa spytam, to robia len s lokalnou anestezou vsak? Dakujem pekne 🙂

bambambulka
15. dec 2023

@petka_sestka ahoj áno na 3 deň ideš na preväz potom o cca týždeň výberu stehy a to je všetko ja som síce Žilinčanka ale už bývam ďalej od Žiliny po diaľnici je to ale otázka pol hodinky tak sa to dá zvládnuť 😉

petka_sestka
autor
18. dec 2023

@bambambulka ďakujem ☺️ a to je v lokálnej anestéze?

bambambulka
19. dec 2023

@petka_sestka áno v lokálnej