Zdravim. Mate prosim niekto skusenost s endoskopickou operaciou karpaleho tunela? Vdaka
@svetlonos ja uz jednu ruku mam..klasicky operovanu.. ale rada by som vedela prognozu po talejto op. Dakujem velmi pekne!!!@
@miskamicha ano, prepac citala som narychlo, neuvedomila som si ze je to uplne ina op. Prajem ti rychle uzdravenie 🙂
@miskamicha ahoj, už maš operovanu aj druhu roku? Ja som bola na konzultacii endoskopicky v michalovciach, tam to ale robia v celkovej narkoze, čo ma dosť odradilo. Ruky zatiaľ nemám operované
@modra_kolobezka ahoj. Ano ale.nie endoskopicky..rez mam iba na zapasti 🙂 fakt to robia v MI?? A v celkovej narkoze???? Ak sa mozem spytat kde konkretne si bola?
@miskamicha je to v sukromnej nemocnici Svet zdravia, operuje to primar traumatologie, meno si teraz nevybavim, bola som tam pred tristvrte rokom. Ruky zatial nemam operovane, chodim na rehab.,snazim sa este natiahnut cas do operacie
@miskamicha ako si spokojna s operaciou?
@modra_kolobezka na jednicku. Mam len 30 takze aom celkom v soku ze uz som musrla take riesit
@miskamicha fiha! Len 30?! Ja mam 42 a karpalny tunel mam od 40 r, vela pisem na PC. Ty si ho mala z coho tak skoro?
@modra_kolobezka netusim z coho :(
Ahoj, ja nie ake moja mamina bila myslim dva razy. Po operacii uz problem nema napriek tomu ze tazko pracuje rukami. Operovali ju v lokalnej anestezii, doktor ju nepocuval, ked mu povedala ze vsetko citi a boli ju to. Potom jej ale hned nieco dopichol a bolo to ok. Nepisem ti to aby som ta stresovala, len aby si to kontultovala s lekarom, nech si da pozor. Ale ako som uz napisala, ani nevie ze nieco mala. Bola s oboma rukami.