Ahojte, mam bolesti brucha a pravdepodobne sa podla lekara nevyhnem endoskopii. Mate s tym skusenosti? Ake to bolo? Velmi sa bojim, ze ma bude naťahovanie vat a nedam to :(
Mne dal sprej do hrdla na umrtvenie a sup hadicu....je to neprijemne a bude ta natahovat na grc... ja som isla iba na konzultacia a lekar hned na to,ze podme sa tam kuknut,takze som ani nevedela do coho idem hahahha ...ale da sa to zvladnut..trvalo to cca 3min...
Ahoj, ja by som pokojne išla hocikedy zas. Netvrdím, že je to najpríjemnejšia aktivita, ale vyšetrenie bolo úplne v pohode, dali mi do hrdla znecitlivujúci sprej, takže ma vôbec nenadrapovalo, ani ma nič nebolelo. Keď mi brali vzorku zo žalúdka, to som vôbec necítila ako bolesť, ani štípanie, ani nič nepríjemné, cítila som len to, že tam niečo robia. Neboj sa, je to naozaj pohoda, vo mne lekár snoril asi 6 minút, objavil, že mám helikobaktera. A ja som sa dočítala v správe, že mám v sebe nejaké číre jazierko… Ešteže v ňom nenašiel aj labute… 😁 Držím palce, sústreď sa počas vyšetrenia na dýchanie nosom a zvládneš to, neboj sa toho. 🍀
@mijunik ahoj mozem sa opýtať ake si mala problémi pre ktoré si sla na hadičku?
@klaudia1212 ahoj, myslím, že zisťovali, či nemám reflux. ☺️