Endoskopia

anka712
3. nov 2018

Ahojte, boli ste niekto na tu endoskopiu ? Kameru v bruchu ? Ja mám helikobaktera teda zistili mi ho mala som tabletky, trošku to prešlo potom to ale zase začalo, bolesti brucha a dali mi nejaké ešte tabletky a tiež trošku pomohlo potom mi povedali že ho mám už len slabo pozitívneho no a ja mám občas stále bolesti a neviem či z toho alebo zo stresu a nervozity. Doktor mi povedal že by som mala ísť na kameru ale ja sa bojím má s tým niekto skúsenosti ? Ďakujem každému za radu😔

nikuska0605
3. nov 2018

@anka712 ahoj ja mám roky problémy s pálením záhy,ktoré pociťujem dennodenne a teda odhodlávala som sa neskutočných cca 6 rokov.Nakoniec som bola tento rok v marci.Ja som z tohoto vyšetrenia mala panický strach a to som absolvovala roky dozadu kolonoskopiu ,ale tohoto vyšetrenia som sa bála oveľa viac.Nakoniec som hneď po vyšetrení nechápala,ako som sa toho mohla báť a tak dlho to oddiaľovať.Nie je to vôbec také strašné ako to bolo v mojích predstavách a dá sa to v pohode vydržať.Dlho som potom mala zo seba dobrý pocit,že som sa na to odhodlala.Verím,že tvoje pocity budú po absolvovaní tohoto vyšetrenia rovnaké a taktiež,že výsledky budú v poriadku

anka712
autor
3. nov 2018

@nikuska0605 ďakujem veľmi pekne, potešila má tvoja správa 🙂

nikuska0605
4. nov 2018

@anka712 naozaj sa niet čoho báť.Budem držať prsty a potom kľudne napíš ,ako si dopadla a aké sú tvoje pocity po tomto vyšetrení.Hlavne nečítaj žiadne fóra a ver mi,že to zvládneš 😉

anka712
autor
4. nov 2018

@nikuska0605 dobre ďakujem ti veľmi pekne😊áno určite napíšem😊

nikuska0605
4. nov 2018

@anka712 nemáš za čo 🙂 krásny dník želám 🌷

anka712
autor
4. nov 2018

@nikuska0605 aj tebe❤️

nikuska0605
4. nov 2018

@anka712 Ďakujem krásne ❤

monkabohdalova
5. nov 2018

@anka712 ahoj ja som bola už dvakrát 😁 a to som si hovorila že v živote na to nepôjdem 😂a pravdepodobne ma to o pár mesiacov čaká znova 😁tiež som sa polroka odhodlavala, na prvý termin som ani neprišla..no bolesti a ťažkosti hrozne, tak po polroku som sa objednala znova a zvládla som;) je to nepríjemné vyšetrenie ale dá sa to vydržať, pred vyšetrením ti nastriekaju sprej do hrdla na znecitlivenie, samotné vyšetrenie netrvá dlho, takže sa to dá v pohode zvládnuť. Určite sa neboj , zdravie je prvoradé 🙂