Prečítala som si pozitívne reakcie na centrum liečby endometriózy v Znojme. Moja skúsenosť je však iná. Pred časom som podstúpila v Znojme u primára Chvátala operáciu. Po prebudení z narkózy mi oznámili, že ma musia znova operovať, lebo mi v bruchu zabudli tampón. Reoperáciu už nerobil primár, ale jeho zástupca. Na ďalší deň prišla za mnou pani s faktúrou na 10.000Kč a žiadala ma, aby som zaplatila aj za reoperáciu! Keď som sa jej pýtala, kto ju za mnou poslal, tak povedala, že primár Chvátal. Odmietla som faktúru uhradiť a považujem to za nehoráznu drzosť! Nakoniec som nič platiť nemusela, ale aj tak som stratila dôveru v toto zariadenie. Pán primár sa mi ani neospravedlnil a počas celej hospitalizácie sa ku mne spával arogantne a neustále ma ponižoval. Keď po operácii nastali komplikácie, tak sa tváril, že to z toho nie je. Dnes už k nemu nechodím a neodporúčam to ani iným, lebo keď budete mať problémy, dá ruky od Vás preč a liečte sa kde chcete. Využíva to, že sme zo Slovenska a robí na nás epxperimenty, ktoré by si v žiadnom prípade nemohol dovoliť robiť českým pacientkám. A ešte mu za to aj platíme!
Ahoj, diskusia s názvom Klinické centrum pre liečbu endometriózy Znojmo už existuje. Prečítaj si názory tu https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/klinicke-centrum-pre-liecbu-endometriozy-znojmo/
to je ten, čo bol raz aj v Reflexe na markíze?....a po zdravotnej stránke ti pomohli??? či ani nie moc?