Ahojte, prosím vás nebol niekto poslednu dobu v Lubochni- endokrinoligickom ústave na lozkovom? 🙏
@karush dobrý deň, taktiež vy ma zaujímali info, na ktoré sa nižšie pyta teystynka, mohli by ste mi ich kludne aj do rp napísať? Ešte som v Ľubochni takto nebola 🙂 ďakujem krásne.
@laura23105 hospitalizuju tak na 3-4-5..7 dní ja som bola 4 dní prvý v podstate len sa ubytujete na druhý deň už berú krv (asi 6x) zbierate moc, potom sú rôzne testy...každý deň iné ... Máte možnosť jednotky alebo dvojku. Izby sú fajn, len toalety su na chodbe ... Strava v inej budove..
@teystynka ďakujem veľmi pekne 🙂
dobry den prosim vas mam ist na endokrinol hospitalizaciu koli testom..nastup utorok, stale sa snazim dopatrat kedys viem ze sa tusim pred poistovnou musi nemocnica vykazat ze 4 dni je najmenej ale neivme ako sa to rata 4 noci?alebo 4 dni?a rata sa cely den aj den nastupu a vystupu?som taka nervozna neivme co ma caka...a kolk otam hlavne budem aky su tam, ci to neni zbytocne tam aj vobec ist , ci ssa endokrinolog neunahli.l, co mi tam budu robit..ach..:(
@laura23105 aj vy prosim ak mozte ako to bolo u vas kolko ste boli
Práve som tu 🙂