Endokrinologička v Trenčianskom a Žilinskom kraji

smile31
19. sep 2016

Ahojte maminky, neurologička ma poslala na vysetenie funkcie stitnej zlazy, avsak v nasom meste amziadna dr nevezme kvoli plnym stavom. Skusala som aj jednu dr v susednom meste ale ten isty problem, plny stav... Nevedeli by ste mi poradit daku dr z TN, ZA kraja, ktorá berie? Ďakujem

floren
19. sep 2016

No akurat to riesim aj ja. Nakoniec ma vzala jedna z Levic,no termin mi dala az na januar

nanusik
19. sep 2016

Ahoj, ja teraz v piatok idem 1x s dcerkou detskej endokrinologicke Mudr. Valapkova ambulanciu ma vo fakultnej nemocnici Trencin . Cakali sme na termin necele 2mesiace...
Ak chces skus.

fantaghiro21
19. sep 2016

Co sa tyka endokrinologie , tak je v tomto nasom state riadna tragedia.... Endokrinologov je nedostatok . A ak nejaky su, plnia si stavy len potial, pokial im to staci na zacvakanie ich zivobytia...No ved naco by sa nadrapovali s preplnenou ordinaciou, ked im par ludi zastrie ich prijem???? To iste je aj v Ziline... Evidentne tu nejaky ten endokrinolog mal byt...Ale len co zdvihnete telefon , povedia Vam ze uz maju stav plny alebo uz svoju funkciu nevykonavaju.A nanajvys , nemaju 100 percente vybavenie ..
Odporucala by som NEDU v Lubochni- Ale ! Tiez Vas nebudu chciet. Uz aj mna vyradili... Znizuju stavy.No preco? Lebo sa k nim tlaci cele Slovensko ...Ale nakolko som potratila, dostala som od gyn odporucanie na endokrinologicke vysetrenie v Lubochni, opat si ma nechali. Nastastie, bola mi priradena (byvala )doktorka, ktora sama od seba povedala : Co ste mi hned nezavovali !!!!! Hned by som si Vas opat zobrala....Vy ako tehotna (popripade po potrate) musite byt pod dohladom endokrinologa !!!

Takze byt Vami, zubami, nechtami snazim sa tam dostat...

smile31
autor
19. sep 2016

@nanusik a je aj pre dospelých?.... prosim ta hodila by si mi na nu kontakt? vdaka

nanusik
19. sep 2016

to neviem ci je aj pre dospelych , ale sak ked zavolas a povie ze nie tak nech ti poradi ci v nemocnici nieje aj dospelacka, alebo nech ti poradi nejaku dospelacu...
032 / 6566 417

nanusik
19. sep 2016

nasla som este dve v TN tie su dospelacke daka :LUNAMED s.r.o MUDr. Ľubica Pšenčíková a
INTEND s.r.o - MUDr. Vilma Voglová
hod si do vyhladavaca a tam ti da sidlo aj kontakt.

nanusik
19. sep 2016

v Dubnici nad Vahom som nasla :MUDr. Miloš Jurisa +421 42 4424768
pozerala som si PB skus aj Puchov...

smile31
autor
19. sep 2016

@nanusik dakujem skusim 🙂

nanusik
19. sep 2016

prajem vela stastia, a hlavne aby si ho vobec nepotrebovala 🙂 aj my tak ideme, len nieco ma zvysene ze tak pani doktorka nas radsej poslala ze endokrinologicka nam spravi specialnejsie vysetrenie a zhodnoti ci bude treba chodit alebo nie alebo budeme len pod dohladom... tak som sama zvedava. ☹

jarabadani
26. máj 2017

@fantaghiro21
dnes som skúšala znovu volať do Lubochne, lebo Pov. Bystrica ani nikto z zo Žilinského, či Trenčianskeho kraja z endokrinologov nechce brať, PLNÉ STAVY.
Doktorka mi vynaldala, že mi vlani už povedala, aby som šla do PB alebo inde si hladala endokrinologa, lenže ZASE ma VŠADE a odmietli, doslova VŠADE.
Potom mi navela nevela dala posledný krát termín na oktober tohto roku, s tým, že do budúcna ma už v Lubochni nechce !!!: Takže o rok ma čaká podobná kalvária.
Neviete nekto, kto na slovensku / hocikde/ berie ešte pacientov ????
PROSIM o radu, mám NÁDOR na štítnej žlaze

habdula
28. mar 2022

@nanusik ahoj, prosím ťa, ako si bola spokojná s MUDr. Valapkovou? Mám ísť so synom kvôli rastovému hormónu a moc mi nesedí. Ďakujem