Endokrinológia Ľubochňa

ajaalenka
21. júl 2024

Ahoj chcem sa spýtať koľko sa čaká na hospitalizáciu do ľubochne z dôverou poisťovňou. Ja čakám už päť mesiacov a stále sa mi ozývaju. Idem na vyšetrenie s nadobličkami

ivka225
21. júl 2024

@ajaalenka No veď keď sa stále ozývajú, tak bude najlepšie opýtať sa ich, keď sa najbližšie ozvú.

lupajole
21. júl 2024

Ja som cakala 3 mesiace , ale mam vseobecnu

ajaalenka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ajaalenka
autor
21. júl 2024

@ivka225 to nebolo fór len som sa pomýlila. Neozývajú

ivka225
21. júl 2024

@ajaalenka Aha, no tak tam treba zavolať a opýtať sa, lebo 5 mesiacov je už naozaj dosť veľa.

dennkka
21. júl 2024

@ajaalenka začiatkom júna som posielala žiadosť, za 2 týždne prišiel list s predbežným termínom nástupu 13.8. tiež idem s nadobličkou, mám VŠZP. Ale tu na MK niektoré písali, že čakali rok.

ajaalenka
autor
19. aug 2024

@dennkka ahoj ako si dopadla v ľubochni ja tam idem 16. 9. Tiež na vyšetrenie nadobličiek. Trochu mám strach čo ma tam čaká čo mi zistia na nadobličkách lebo mám tam 8 mm nález.

dennkka
19. aug 2024

@ajaalenka ahoj, dnes ma prepustili, tiež mám nález 7x6mm, podľa predbežných výsledkov je hormonálne neaktívny. Ale ešte neboli výsledy z moču a aj dnes mi ešte 2x brali krv. Ak sa nič neukáže, v zime pojdem na ct alebo mri a budem dalej sledovaná, či to nerastie. Operuje sa, ak to dosiahne veľkosť 3 - 4 cm.

ajaalenka
autor
20. aug 2024

@dennkka ahoj ja mám aj zvýšené hormóny robí mi to problém aj s tlakom a som hrozne unavená. Ďakujem za odpoveď naprajem nech ti to dobre dopadne

lupajole
22. aug 2024

@ajaalenka ahoj aj ja som mala zvysene hormony a problemy s tlakom a tiez tu teraz lezim . Mne zatial nikto ale oblicky nevysetroval. Ze ak by vysledky nedopadlj ok, potom mi budu

ajaalenka
autor
22. aug 2024

@lupajole
@lupajole ahoj mne to vyšetro vala moja endokrinologická poslala ma aj na CT.Tam mi to zistili

lupajole
22. aug 2024

@ajaalenka ja som bola tu v Lubochni na vysetreni iba hormonov, kde ma poslal moj lekar kedze sa mu nezdali moje vysledky z krvi. A tu mi robili najskor ambulatne vysetrenie a kedze aj tu vysli zle, tak mi dali ziadost na hospitalizaciu. Teraz tu lezim a podla vysledkov z vysetrni co mi robia, sa uvidi ako. Mne
Ct doteraz nikto nenavrhol hned iba hospitalizacia. Je super ze mate cr urobene. Mne aj povedali, ze je skoda ze ho este nemam. Drzim palce

ajaalenka
autor
24. aug 2024

@lupajole Ahoj.Moja doktorka mi poslala žiadosť na základe výsledkov CT do Ľubochne ale idem na hospitalizáciu až 16.9.

ajaalenka
autor
6. sep 2024

@lupajole Ahoj. Ako si dopadla v Lubochni? Mňa o týždeň čaká hospitalizácia. Dúfam že ma dajú do poriadku lebo som neskutočne unaven.

jvorosov
18. sep 2024

@dennkka Áno,ja som čakala rok poist.Dôvera