Ahoj chcem sa spýtať koľko sa čaká na hospitalizáciu do ľubochne z dôverou poisťovňou. Ja čakám už päť mesiacov a stále sa mi ozývaju. Idem na vyšetrenie s nadobličkami
Ja som cakala 3 mesiace , ale mam vseobecnu
@ajaalenka ahoj, dnes ma prepustili, tiež mám nález 7x6mm, podľa predbežných výsledkov je hormonálne neaktívny. Ale ešte neboli výsledy z moču a aj dnes mi ešte 2x brali krv. Ak sa nič neukáže, v zime pojdem na ct alebo mri a budem dalej sledovaná, či to nerastie. Operuje sa, ak to dosiahne veľkosť 3 - 4 cm.
@ajaalenka ja som bola tu v Lubochni na vysetreni iba hormonov, kde ma poslal moj lekar kedze sa mu nezdali moje vysledky z krvi. A tu mi robili najskor ambulatne vysetrenie a kedze aj tu vysli zle, tak mi dali ziadost na hospitalizaciu. Teraz tu lezim a podla vysledkov z vysetrni co mi robia, sa uvidi ako. Mne
Ct doteraz nikto nenavrhol hned iba hospitalizacia. Je super ze mate cr urobene. Mne aj povedali, ze je skoda ze ho este nemam. Drzim palce
@ajaalenka No veď keď sa stále ozývajú, tak bude najlepšie opýtať sa ich, keď sa najbližšie ozvú.