Hľadám výborneho odborníka doktora endokiloga na štítnu žľazu na západnom Slovensku -nutne.Poradte mi prosím .Dakujem
@illyria do Lubochne davaju termin na koniec tohto roka teraz na prvovysetrenie. Pokial to nesuri tvoj endokrinolog ako urgent stav resp. konzilium
@15273 no s endokrinologmi je to pomerne narocne teraz, bezne sa na vysetrenie caka niekolko mesiacov. Pokial si ale tehotna a vysli ti zle vysledky tak by som sla podla spadu t.j. kam patris ak ta nechce zobrat tak oslov svoju poistovnu zdravotnu poistovnu
Ja chodim s obomi detmi uz niekolko rokov /kazdy ma inu diagnozu/ my mame v Galante ale boli sme uz aj na konziliu v Lubochni u pani primarky so synom. S dcerou zasa chodime na kontroly okrem jej endokrinologicky v GA aj k Doc. Podobovi on je na Heydukovej ...
@loginexistuje Dakujem,ale Lubochni neberú nových pacientov , s mojou lekárkou som nespokojná,nelieči ma,potrebujem radu odbornika
ak je to vaznejsi problem, tak urcite Lubochna, tam robia najlepsiu diagnostiku... manzelovi tam prisli na problem, ktory mu lekari nevedeli potvrdit 5 rokov
@15273 moj manzel tam bol uz druhy rok na tyzdnovy pobyt, ak sa ti da vybavit, tak v kludovych podmienkach by ta riadne vysetrili... minuly rok ho zdiagnostikovali, na jar absolvoval operaciu a teraz bol na testoch, bol tam velmi spokojny a hlavne konecne mu poriesili problem a uz to snad bude len dobreee
@15273 bez odporucania t.j vymenneho listka ta nevezmu to maju aj na stranke .. ak ho mas od obvodneho lekara tak na termin cakas dlhsie
ak ides na odporucanie tvojho endokrinologa tak to vacsinou trva kratsie /my sme boli tak aj tak s kazdym dietatom inak/
Pri dcere sme mali odporucanie od endokrinologa a tam sme mali termin do dvoch tyzdnov vybavovala nam to priamo endokrinologicka ona tam volala.
Pri synovi sme sa objednavali my s odporucankou od pediatra a tam sme cakali na termin tri mesiace tusim ... uz si presne nepamatam.
AMBULANTNÍ PACIENTI
Na ambulantné vyšetrenie do NEDÚ n.o. v Ľubochni odosiela pacienta spádový endokrinológ, diabetológ, internista, alebo detský lekár.
Na ambulantné vyšetrenie sa môžete objednať denne v čase od 10:30 do 13:30
dospelí pacienti na t.č.: 044 430 62 39 alebo: 044 430 62 51
detskí pacienti na t.č.: 044 430 62 21 alebo: 044 430 62 36
Na denzitometrické vyšetrenie sa môžete objednať v čase od 10:30 do 11:30
dospelí aj detskí pacienti na t.č.: 044 430 62 46
Na vyšetrenie príďte nalačno, najlepšie do 8:00 nezabudnite si priniesť:
odporúčanie od odosielajúceho lekára
občiansky preukaz
preukaz poistenca (bez neho pacienti nebudú prijatí k vyšetreniu!)
Všetci ambulantní dospelí pacienti sa evidujú v ambulanci v areáli budovy Fatra, detskí pacienti v budove detského oddelenia.
Pre ambulantných pacientov je k dispozícii platené parkovisko.
@loginexistuje dakujem za info
Ja odporucam Mudr Kalaberova Malacky super lekarka
Ahoj, ja chodim k MUDr. STEKLACOVI na Kramare, som s nim max. spokojna 😊