Ahojte, bola som objednaná na endodontické ošetrenie zubu č. 5. Na čo sa mám pripraviť? čo je to za ošetrenie? a koľko peňazí si cca mám pripraviť? Doteraz som nemala problém so zubami, akurát po pôrode to začalo. Bolesť zuba, vrtanie, vložka a teraz toto. tak neviem co mam cakat :(. Dakujem za príspevky.
Mne to robili bez mikroskopu čistenie kanálikov ťahanie nervu výplň kanálikov 120 eur ceny sú veľmi rôzne pozistuj si
Tiez mam robenie pod mikroskopom, u mna to bolo na tri krát robene, cena dokopy cca 250€
Ja som za vypln kanalika (len jedneho v prednom zube) platila 50€...bez mikroskopu
Ženy, to vážne tie ceny? Ja som za jeden dala 25€ za vyberanie nervov, trhanie u nás stojí 5€ a to nie je žiadny mäsiar ale mladý zubár 😊😃
@suzitok tiež som sa čudovala keď mi povedal cenu, že vraj keď má človek preventivku tak za trhanie viac preplatí poisťovňa a ešte k tomu to bolo vyberanie koreňa čo som čakala že ma pošle na chirurgiu, no neposlal a do 10 sekúnd bol von , napríklad idem si dať robiť korunky teraz... Cena za jednu 130€ čo tiež ma cena prekvapila ...u starého zubára som dala za trhanie 20+10 za injekciu