Endodoncia zubu číslo 5 - cena

6. apr 2021

Ahojte, bola som objednaná na endodontické ošetrenie zubu č. 5. Na čo sa mám pripraviť? čo je to za ošetrenie? a koľko peňazí si cca mám pripraviť? Doteraz som nemala problém so zubami, akurát po pôrode to začalo. Bolesť zuba, vrtanie, vložka a teraz toto. tak neviem co mam cakat :(. Dakujem za príspevky.

tanisha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
6. apr 2021

Mne to robili bez mikroskopu čistenie kanálikov ťahanie nervu výplň kanálikov 120 eur ceny sú veľmi rôzne pozistuj si

suzitok
6. apr 2021

Tiez mam robenie pod mikroskopom, u mna to bolo na tri krát robene, cena dokopy cca 250€

nina255
7. apr 2021

Ja som za vypln kanalika (len jedneho v prednom zube) platila 50€...bez mikroskopu

zuzka8388
8. apr 2021

Ženy, to vážne tie ceny? Ja som za jeden dala 25€ za vyberanie nervov, trhanie u nás stojí 5€ a to nie je žiadny mäsiar ale mladý zubár 😊😃

tanisha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
suzitok
8. apr 2021

@zuzka8388 aj ja pozerám, ze aka cena ...trha za 5,-€? S týmto cennikom uz musi ist do minusu ...
Toto je skor rarita takyto zubar, bezne je trhanie od 25€ vyssie + injekcia

zuzka8388
9. apr 2021

@suzitok tiež som sa čudovala keď mi povedal cenu, že vraj keď má človek preventivku tak za trhanie viac preplatí poisťovňa a ešte k tomu to bolo vyberanie koreňa čo som čakala že ma pošle na chirurgiu, no neposlal a do 10 sekúnd bol von , napríklad idem si dať robiť korunky teraz... Cena za jednu 130€ čo tiež ma cena prekvapila ...u starého zubára som dala za trhanie 20+10 za injekciu

suzitok
9. apr 2021

@zuzka8388 moze byt, ale sranda take ceny... každopádne si usetrila 👍🙂
Ta korunka uz mi je cenovo blizsie, moj robi za 160€ a injekcia tiez 10€ ako u teba...

zuzka8388
9. apr 2021

@suzitok tak niekedy asi treba skúsiť najprv zubara na zdravotnom stredisku v obci a tak až tie predražené všelijaké denty s. r. o možno preto ten cenový rozdiel