Ahojte, ako by ste riešili problém s mocným prejedanim sa? Ovplyvňuje to moju váhu a aj cvičenie, pohyb (keď to príde zjem toho naozaj veľa a potom sa mi nechce ani pohnúť, respektíve je mi zle, zle sa mi v noci spi atd). Spúšťačom je stres z detí, ich plač a také. Riešiť to už so psychológom?
@deti95060810 vieš čo, vypapala som sa na 100odkedy som tehu a mam deti, teraz som schudla, ani neviem akým zázrakom som to akosi prekonala a teraz zas som do toho padla. A máš odporúčanie na nejakého psychológa? Aj online ak by sa dalo.
nie, nemám s tým osobné skúsenosti len na TLC je relácia s doktorom Nowzaradom - môj 270 kg život...
ja mám skôr iné problémy - pri stresoch nejem aj 2 dni. 🙄
@deti95060810 ďakujem, pozriem si určite ten program.
Spanok. Caj proti stresu. Byt aktivna a vela von. To sa snazim robit ja. Inac jem a jem.
Mne pomaha vyhybat sa situaciam, ktore som mala spojene s jedlom. U mna to bol obedny spanok syna, sadla som pred telku a zrala. Odkedy odmieta spat cez den, schudla som. Vecer to bolo to oste, teraz chodim spavat s nim, cize sa vyhnem aj vecernemu prejedaniu.
@majlo1234 toto aj u mňa bolo, že ako obaja spali, tak som zrala. To vtedy prestal späť jeden, nezrala som a schudla a teraz zerem hocikedy už. Ja keď už veľa plaču a neviem co, tak vtedy si akoby v mozgu poviem ze och toto by chcelo zajest a už akoby ma chytá pseudo hlad a idem v najbližšiu možnú chvíľu jest, pripadne večer keď muž uspava deti, pre mužom mi je to blbé tlačiť do seba
Autorka. Pozri si Bibiana Sviežena najdes ju vsade na kazdej sieti insta, fb, youtube...no staci aj google..Venuje sa emocnemu jedeniu a je naozaj sikovna. Velmi dobre sa pocuva a pozera. Obrat sa na nu. Drzim prsty.
@biibiana dskujem, pohľadám 🙂
@chodec15 to sedí :P vďaka za pobavenie
určite... nenechaj to zájsť ˇďaleko ....
určite vyhľadaj pomoc