Emócie - trávenie

12. mar 2024

Vsimla som si že všetko strašne prežívam a obraciam hneď na seba a potom mi je ťažko na žalúdku , boli brucho a je mi zle.
Príklad situácie 👇🏻
Starkej začali pred vyše týždňom bolesti akoby v bruchu a chrbte , teraz stále leží v bolestiach v pravo v chrbte rebrá az ku bruchu. Trápi sa riadne. Na pohotovosti povedali že krv v poriadku má ísť na ortopédiu , tak čakala na termín , tam ju poslal na RTG že silna osteoporóza (čo sa nám nezdá lebo ani nejedava akoby to bolo z brucha všetko) no s teda ešte ma ísť na CT a na sono … dneska sme ju boli pozrieť a ja keď som ju videla ako vyzera chuda tak cely deň o nej premýšľam , bojim sa o ňu a hneď si aj myslim na to že sa to moje stať aj mne a bojim sa všetkého a je mi hneď zle. Teraz som večer zjedla take strukovinove slané chrumky(jedavam ich normálne) a ostalo mi úplne tazko od žalúdka … žeby to mohlo takto vplivst na to že cely deň o tom premýšľam a bojim sa ? 😒

lalenka33
12. mar 2024

Jasné, že áno. Mám presne to isté. A ešte horšie je to, že niekedy mi je tak zle, že nedokážem nič zjesť a potom mi je zle z toho, že som nič nejedla.

deti95060810
13. mar 2024

áno psychika... poznám to tiež.
nejaký problém a s jedením je koniec.