Ahojte. Chcela by som sa spytat. Bol uz niekto na vysetreni EMG.? Ja mam ist do TT. Ma niekto skusenosti? Dakujem za odpovede
ja som bola tiez plakala som...
@hladamematku to preco? Ti je bolestive? Aj ste platili?
EMG je široky pojem, podľa toho čo všetko Ti idú robiť a na akej casti tela to môže byť len steklenie, nepriĵemnost, ale aj hrozna bolest...
@jahu348 neplatila este som neplakala u lekara pre mna mega bolestive hlavne ked mi vratala zaziva ihlou vo svaloch
@hladamematku lebo si pisala ze si plakala
Je to trochu nepríjemné, ale nič hrozné.
@jahu348 pre mna mega bolestive hlavne ked mi vratala zaziva ihlou vo svaloch
Ja som bola dva krát a nič extra bolesť som necítila trvalo to celé asi 15 minút a bola som v Lučenci neplatila som nič
@jahu348 áno bolestive, v dolnej končatine od kolená dole mi dával ihly a tlačil na cievy po kosti najmä aby zistil na koľko mam postihnutú nohu, pre mňa dosť nepríjemné lebo do nich išli elektrické výboje.... Neviem komu to môže byť príjemné.... Prežila som si veľké bolesti co sa týka chrbta
Ja mám úplne inú skúsenosť. Žiadne pichanie ihlou sa nekonalo. Môj dr. mi dal na ruku manžetu, podobnú, ako keď sa meria tlak a na zápästie mi dal dve elektródy. Napumpoval manžetu a sledoval reakciu na monitore. Do pár sekúnd mi stŕpla ruka až mi skrútilo prsty, tak to hneď vypol. Nebolelo to, len to bolo nepríjemné - asi ako keď dostaneš kŕč.
@jahu348 opýtaj sa sestričky, ako u nich prebieha vyšetrenie. Nie každý používa ihlu. Manžel bol u iného neurológa a vyšetrenie malo podobný priebeh ako u mňa. S manžetou a elektródami, bez ihly. Kvôli čomu máš ísť na EMG? s tetániou?
@jahu348 ahoj, prosím ťa na EMG si bola v trnavskej nemocnici?
@jahu348 ja som bola na tom vysetreni, pre mňa nič príjemné ale dá sa to zniesť