EMG vyšetrenie kvôli pálivej bolesti v bedrovej a sedacej časti

18. nov 2024

Bol niekto na tomto vysetreni ?? Mam ist kvoli stalej palivej bolesti v bedrovej a sedacej casti.. Neurologicka si nie je ista ,ci su to nervy alebo svaly..tak len som tak kukala a zevraj vysetrenie ihlou je dost neprijemne ...mne sa od 2.porodoch zmenil prach bolesti uplne na masaker brrrrr....

kiki68
18. nov 2024

EMG to je to s pustanim prudu? Lebo to som mala ja.

irusa
18. nov 2024

ja mám tie isté problémy, no zatiaľ k lekárovi som sa neodhodlala

totatimeka
18. nov 2024

Práve som na ceste na toto vyšetrenie tak potom ti môžem napísať 😉 ale ja idem kvôli páleniu na chodidlách (som diabetička) najskôr som bola na neurológiu a odtiaľ ma poslali na EMG

autor
18. nov 2024

@kiki68 ano to je to...len citam ,ze su tam 2 vysetrenia...prudom a aj ihlou..ake to bolo ???

autor
18. nov 2024

@totatimeka prosim daj vediet...tak ja kvoli bolestiam v tej bedrovej casti no a poslednej dobe aj mravcenie v prstoch ...

kiki68
18. nov 2024

Mala som obe metody, prva ihla, potom prud. Bolo to trosku neprijemne. Mne to pustala z jednej strany do druhej, cez hlavu. Brnelo to mierne. Take no ako keby nejaka mierne elektrina. Ta ihla bola mne neprijemnejsia. Ale prezila som to v poho

kiki68
18. nov 2024

Ja som to mala kvoli spankovej paralyze, plus ruke so stratou citlivosti v 3 prstoch. Ruku vyriesili, ta paralyza presla sama po cca roku. To si nikto nevie vysvetlit, nakolko tam nic take nevyslo zjavne.

totatimeka
18. nov 2024

Mne teda to vyšetrenie robili na nohe. Nalepila mi na nohy také drotiky a potom mi ten prístroj prikladala najskôr na chodidlá potom na lýtka a akoby mi púšťala elektrinu do tela. To bolo také nepríjemné aj má trochu boli noha z toho ale nič čo by sa nedalo prežiť. Ihlu nepoužívala. Hneď mi povedala aj výsledok