Ahojte, používate krémiky od Eliciny? pridajte prosím svoje skúsenosti... ja mám práve jeden na ceste na odstránenie pigmentových škvŕn, dúfam, že to nebola zbytočná investícia 😅 Vďaka za Vaše príspevky 🙂
@zumbadance šak práve, že 28 eur aj s poštovným... tak preto som chcela vedieť, či ho už niekto mal... nejaké pozitívne reakcie som už na nete našla... ale ja som už zúfala z tých mojich fľakov... tie po pôrode mi trošku zbledli ale po akné mi ostali tmavé a nezakryje to ani make - up, keď vidím tie mladé pipenky s tvárou ako riťuša bábätka, tak mi je na zaplakanie... 🙂 až také strašné to nie je, ale šak by som rada chodila bez make up...
@eliaska23 ja som vyskusala nieco od biodermy tiez to stalo do 30 eur,ale nic moc 😖 najlepsie je vraj lejsrove svetlo 🙂 jaj,ked krasa je dnesnej dobe draha 😀 😝
@eliaska23 ahoj aj ja držím palce, aby ti krémik zaúčinkoval. Nemám skúsenosť s týmto prípravkom ale mojej mamine na to pomohli homeopatiká.
@natalinkaco ake homeopatika popis bilzsie info,aj mna to tozis velmi trapi 😖
od tehu aj ja mam pigmentove skvrny, mne pomaha mikrodermalna sada a rozjasnujuce serum od Mary Kay. po tyzdni bolo pigm. skvrnach.
@zumbadance konkrétne ide o minerálnu soľ Kali Sulph, mama mi povedala, že jej to poradila jedna pani, ktorá sa zoberá touto homeopatiou, ona to má z Nemecka. Ak chceš tu je link http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=165801. 🙂
@natalinkaco dakujem!
@emma_932 to vazne 😕 tu som sa docitala ze mk je velmi draha kozmetika............ale stoji snad zato ked pomaha.. 🙂
@natalinkaco hej ved ta\m nic neni 😝
@zumbadance treba sa zaregistrovat 😉 😝 aj ja som registrovana, som tzv. "samospotrebitelka" /oficialne samozrejme kozmeticka poradkyna/. takto mam za rozumne peniaze velmi kvalitnu kozmetiku
@emma_932 mozes prosim hodit link?prosim 🙂 aj ja chcem byt pekna..
nech sa paci: 🙂
rozjasnujuce serum: http://www.marykay.sk/pripravky.php?kat=7&p=308
denne serum: http://www.marykay.sk/pripravky.php?kat=7&p=728
mikrodermalna sada: http://www.marykay.sk/pripravky.php?kat=7&p=260
v lete sa pouziva rozjasnujuce a denne serum, v zime staci denne serum a mikrodermalna sada /ta sa v lete nepouziva a spon vydrzi dlhsie - ja ju pouzivam uz treti rok/
@zumbadance nemáš za čo, ale nieviem prečo ti to nejde, mne sa to zobrazuje, tak ešte skús http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=14936367&tab=7 🙂 ak ti to nepôjde daj vedieť
@emma_932 dakujem 🙂 😎
mam doma elicinu kremik🙂 bohuzial u mna - absolutne na nic..... zbytocna investicia..
@valentina10 to je smola, a koľko ťa to stálo?
Tak krémik došiel, používala som a u mňa nastalo zhoršenie pleti... Hneď som ho aj vysadila... ale fľaky mám bledšie, lenže nie od krémiku, ale od toho, že nastala zima a mne zbledlo opálenie a tým aj pigmentové fľaky. Akné jedna katastrofa. Elicina teda nič moc, škoda peňazí, veľké sklamanie u mňa.
@eliaska23 no to mi je ľúto, škoda peňazí ☹ akné máš z Eliciny?
@natalinkaco akné mi začalo asi zo stresu ☹ a Elicina mi to ešte zhoršila... ale už je to lepšie, som ju prestala používať, tak sa pleť ako tak vracia do normálu... 🙂
Pouzivam krem Elicina vyse roka a som spokojna. Pouzivam ho pravidelne, kazdy vecer.
Aj ja som davnejsie skusila elicinu na skvrny nad hornou perou a na licnych kostiach pod ocami (neboli nejake vyrazne, ale otravovali) a zmizli mi. Ale až po kazdodennom asi 2-mesacnom pouzivani kremu. Mne sa paci taka ta nemastna konzistencia eliciny, preto ju stale pouzivam (aj preto, ze na to skratka mam 🙂 ) a robi mi to dobre na plet. Skvrny ani akne uz nemam veru dlho - odvtedy ako ju pouzivam nie.
používam už niečo iné, toto mi nepomohlo aj ked som to poctivo užívala 3mesiace...asi mám inú pleť....to čo mi pomohlo som si našla na nete a teším sa...nepíšem čo.....tu do fóra, lebo je tu toľko divných,že hneď by písali o reklame...ale ako sa dá inak napísať, že to pomáha mne? 🙂
Ahoj!
Sestra mala tiež dosť pigmentových škvŕn na tvári, tak som jej objednala z Ameriky zo stránky www.iherb.com krém Palmers skin success ULTRA FADE SERUM a pomohlo jej to.
Tmavé fľaky boli zhruba po mesiaci takmer neviditeľné.
Skús aj Ty.
Poštovné na Slovensko nie je z takej diaľky vôbec drahé iba 4 doláre a keď zadáš pri prvom nákupe kód DHG359, dostaneš zľavu 5 dolárov. 🙂
A ešte som zabudla: návod na nákup ak nevieš dobre po anglicky nájdeš na www.tvoje-zdravie.eu 🙂
Pri problemoch s pokozkou, pigmentovymi skvrnami odporucame ocistit najmä pecen, ktr. je najviac zatazena toxinmi.Velmi ucinnym prirodnym prostriedkom na jej ocistu a posilnenie je bodliakovy olej, ktr. sa odporuca uzivat dlhodobo, 1KL rano a vecer.
U nas najdete aj prirodne pripravky na vonkajsie zjemnenie pigment. flakov - zo skusenosti odporucame sipkovy olej, nimbovy olej a nimbovy bieliaci krem.
@emma_932 Dobry den. Po tyzdni vam zmizli pigmentove skvrny? ako casto ste si to natierali denne? použivali ste serum alebo iba krem?
@111misha111 nepamatam si presne, ale zmizli dost rychlo. Pritom som vyzerala fakt otrasne.
Ja pouzivam vsetko, serum, krem s 30 OF aj tu mikrodermalnu sadu (tato ale pomaha na rozne problemy, napr. na cierne bodky).
@eliask
@eliaska23 prajem ti aby ti ten krem zaucinkoval a odstranil skvrny..potom daj vediet ako ucinkuje.mna to trapi tiez 😠 a bl drahy..?