Elicea Liek

aylinn
23. sep 2022

Včera mi bola predpísaná elicea dnes som začala liečbu pol tabletky každé ráno. No prišlo mi veľmi zle mala som závrate bola som veľmi slabá nakoniec ma vyplo na 4 hodiny.. mám to prestať brať alebo to prejde keď si telo zvykne?

vanda323
23. sep 2022

@aylinn Ahoj beriem ju, začiatok som mala tiež taký úplná slabosť...prejde to

srnqqa
23. sep 2022

@aylinn Mala som Eliceu v kombinácii s inými liekmi. Na začiatku mi tiež bolo nevoľno, chodila som ako opitá, stále ma ťahalo na pravú stranu. Ale prišla som na to, že keď budem dostatočne najedená, je všetko OK (u mňa napr. 2 rožky to boli). No a na začiatku liečby to takto býva, dokonca na príbalovom letáku píšu, že stav sa môže zhoršiť. Kým som začala na liečbu reagovať a stratili sa tie negatívne účinky, prešli cca 3 týždne.

aylinn
autor
23. sep 2022

@srnqqa no ja som práve mala úplne okej obdobie posledný týždeň a pol cca a teraz ako som sa zobudila po tom lieku , sa psychicky cítim úplne otrasne.. ja ju mám v kombinácii s magneB6 a Tebokanom.
A je pravda že na raňajky som mala iba banán ..

srnqqa
23. sep 2022

@aylinn určite skús tak ako ja, najesť sa. Možno to chvíľku potrvá, tak sa neplaš, ale ber ho ďalej. Ja som ho mala v kombinácii s Atarax, Lamegom a Prothiaden kvôli úzkostiam. Teraz mám namiesto Elicey liek Elontril, vraj je to ešte lepšie ako Elicea. Ale rovnako ako pri Elicea sa musím najesť riadne, až potom si dávam lieky.

luccija
23. sep 2022

@aylinn dali Ti aj nejaky ukludnovak na zaciatok?al ano, ber ho nebudes mat take uzkosti.Chvilu to potrva stav sa moze zhorsit na zaciatku aj tyzden, dva

blondiegirl
20. okt 2022

Mate skusenostibs piskanim v uchu po zacati uzivania Elicei? V min.som uzivala miraclide- vraj je to to iste, ale ten uz sa neda zohnat. No aj pri zacati mam ovela horsie stavy ako pri inych ad v zaciatkoch. Hoci nevylucujem, ze tym, ze mi piska v uchu a sustredim sa nato, som nervozna, nespim dobre a to moze vyvolavat este vacsiu uzkost..
.