Elektrošok pod rebrom a v hlave

barbora854
12. sep 2024

Stalo sa niekomu zeby niečo zvláštne zažil?lezala som a naraz som pod ľavým rebrom chytila silnú bolesť akoby skrat ktorý som mala zarovno aj v hlave .zdalo sa mi akoby sa mi na päť sekúnd zastavil život alebo niečo .taku bolesť také pichnutie som ešte nezažila .velmi zvláštny pocit tep aj tlak bol ok

deti95060810
12. sep 2024

pankreas? to by aj sedelo - bolesti sa tlmia v nemocnici....

lonely66
12. sep 2024

@barbora854 mávam kadejaké také poprepájané "pichnutia", nejdem ani písať, čo s čím, lebo by niekto neuveril 😀 ale 5 sekúnd to netrvá nikdy. ak by šlo o nejaké nervové prepojenie spojené s podráždením, tak by si síce zacítila nepríjemné "pichnutie", akoby naozaj až kopnutie elektrinou, ale trvalo by do sekundy. nie 5 sekúnd. ešte mi napadlo, žeby to mohlo u teba súvisieť s chrbticou? teoreticky nejaký blbý nevedomý pohyb, ktorý toto spôsobil?

barbora854
autor
12. sep 2024

@lonely66 neviem ležala som pri dcére kým spala
Tiež ma napadlo že sa mi nejaký nerv vrátil na svoje miesto
Zažila som niečo také prvýkrát tak ma to dosť vyľakalo hlavne že ma to pichlo aj v hlave a som si pripadala na moment odstavená

lonely66
12. sep 2024

@barbora854 teoreticky to vidím na chrbticu podľa popisu, navyše, ak si ležala... niečo sa mohlo "priľahnúť", ako ja hovorievam, lebo mávam aj také dlhšie bolesti (do 10 sekúnd) vyslovene imitujúce infarkt, ale to už viem, že ide od chrbtice, mám to odsledované.

ak by sa ti to však opakovalo, návštevu lekára neodkladaj, istota je istota 🙂