Elektrizujúce a pouzlené vlasy

patusicek
3. dec 2020

Dobrý deň idem si k Vám po radu.
Som zúfalá :(
Mám dlhé vlasy skoro už po zadok len mám ten problém že niekedy dávnejšie sa mi často mastnili tak som začala používať šampon od značky Zjaja na mastné vlasy. No teraz mám iný problém.. strašne mi elektrizuju, vypadávajú a pouzlene sú, to je jedno či sú mokré alebo suché vlasy. Som zúfalá neviem čo robit .. Moje vlasy sú pouzlene ako keby ste dali na ne kilo laku a nevedeli rozčesať. Pritom nepoužívam nič len ten jeden šampon sem tam niekedy zamenim za iný ale to len na 1-2 umytie max.
Preto sa chcem opýtať či nemáte pre mna radu z ktorá mi pomôže a zároveň aj mi nebudú mastniet rýchlo vlasy tak na 3 deň umývam vlasy.
Dakujem Vám

iiika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkazba
3. dec 2020

@patusicek ja umývam vlasy každé 2 dni, každé 3 je podľa mňa úplne v pohode a bežné. Ziaja je za mňa lacná a nie moc kvalitná poľská kozmetika. V každom prípade, na dlhé vlasy treba kondicionér a občas nejakú masku na vlasy. Ja si striedam, pri jednom umytí kondicionér, pri druhom masku, a po umytí aj bezoplachový sprej keďže si vlasy vždy žehlím. Vlasy mám do pol chrbta, bez toho by mi vlasy tiež elektrizovali a pri česaní by som polovicu vytrhla.

lusyyy36
3. dec 2020

Ja teraz tak trosku experimentujem lebo tiez mi veľmi padajú vlasy, mastné som mala vždy hned pol dna po umyti, elektizujuce...teraz používam prírodné prášky na umývanie vlasov (amla, shikakai...), tuhý šampón na vlasy prirodny...tie vlasy sú úplne iné na dotyk aj vzhlad. Ale rozcesavaju sa veľmi zle,takze pouzivam hocijaký dobrý kremovy kondicioner

patusicek
autor
3. dec 2020

@ivkazba a viete mi poradit aká maska a kondicioner? nemam skúsenosti a nevyznám sa.

ivkazba
3. dec 2020

@patusicek hociktoré z týchto, vyber si podľa ceny a charakteru (farvené, poškodené, regenarácia a pod). Ja osobne používam šampóny aj kondi aj masky od L´oreal. Ale napríklad občas kúpim aj Balea masky a sú úplne fajn.

https://www.mojadm.sk/vlasy/starostlivost-o-vla...

https://www.mojadm.sk/vlasy/starostlivost-o-vla...