Elektrické nátačky a vaše skúsenosti

teada
4. máj 2012

ahojte zeny...mate niektora skusenosti s nejakymi elektrickymi natackami?nedavno som to videla v letaku a rada by som to skusila.mam dlheeeeeeeeeeee vlasy a tak by som uvitala take vacsie, nie malicke kucierky🙂dufam ze nie od veci tema, ale zaujalo ma to, a ako to drzi, ako dlho to treba tam mat a podobne..dakujem🙂

teada
autor
4. máj 2012

este by som rada vedela , ktore su take lepsie a kde by som ich lepsie mohla zohnat.dakujem za kazdy prispevok

bionke
20. jan 2013

Aj mna to zaujima??? Prisla si na nieco?
@teada

aivill
27. feb 2013

Ja mám Remington - 20 ks so štipcami na upevnenie, podľa mňa sú dobré - nikdy ma nebavilo natáčať si vlasy kulmou - to čakanie pri tom : ( Používam aj nátačky na suchý zips - no tie vlasy zas trhajú...
Elektr. nátačky dáte zohriať cca 15 min času , samotné natočenie trvalo mne cca 7 min a následne 15 min. nechať na hlave - zatiaľ môžte robiť niečo iné... Odmotať, trochu rozčesať... Vlny sú po nich veľké aj objemné - no treba asi riadne zafixovať aby nejaký čas vydržali. Záleží aj od druhu vlasov samozrejme. Nemám pocit že by mi nátačky vlasy nejak vysušovali, myslím že sú šetrnejšie než používanie kulmy...