ahojte zeny...mate niektora skusenosti s nejakymi elektrickymi natackami?nedavno som to videla v letaku a rada by som to skusila.mam dlheeeeeeeeeeee vlasy a tak by som uvitala take vacsie, nie malicke kucierky🙂dufam ze nie od veci tema, ale zaujalo ma to, a ako to drzi, ako dlho to treba tam mat a podobne..dakujem🙂
Ja mám Remington - 20 ks so štipcami na upevnenie, podľa mňa sú dobré - nikdy ma nebavilo natáčať si vlasy kulmou - to čakanie pri tom : ( Používam aj nátačky na suchý zips - no tie vlasy zas trhajú...
Elektr. nátačky dáte zohriať cca 15 min času , samotné natočenie trvalo mne cca 7 min a následne 15 min. nechať na hlave - zatiaľ môžte robiť niečo iné... Odmotať, trochu rozčesať... Vlny sú po nich veľké aj objemné - no treba asi riadne zafixovať aby nejaký čas vydržali. Záleží aj od druhu vlasov samozrejme. Nemám pocit že by mi nátačky vlasy nejak vysušovali, myslím že sú šetrnejšie než používanie kulmy...
este by som rada vedela , ktore su take lepsie a kde by som ich lepsie mohla zohnat.dakujem za kazdy prispevok