Ahojte, dlhšie ma trápi táto zapálená koža na nohe. Mám to na vonkajšej strane ľavého lýtka a niečo podobné, ale v oveľa menšiom rozsahu (len pár bodiek) na vnútornej strane pravého lýtka. Ku kožnej som chodila, kortikoidy nezaberajú. Alergológiu mám za sebou tiež a nič. Buď je to takéto červené zapálené, alebo menej červené ale suché a svrbí. Stretli ste sa s niečím podobným? Nemohlo by to byť zo žíl? Nemám kŕčové žily ale vlani som prekonala trombózu v lýtkach a mám pocit, že sa mi vrátila.
Ďakujem za odpovede.
Komplet vyšetrenia. Obvodný by vás mal nasmerovať.
je potrebné kompletne vyčistiť organizmus, lebo prejavy na koži pramenia prevažne z vnútra... jedna kamarátka mala psoriázu, druhá ekzém a keď sa vyčistili, všetky prejavy na koži zmizli.
@zuzka10175 ako sa cistili prosim vas?
Systémovou orgánovou očistou tela - orgán po orgáne vyčistili od parazitov, plesní, vírusov, baktérií, toxických látok, ťažkých kovov... keď sa orgány vyčistia, zregenerujú sa a dokážu normálne, správne fungovať...
Prišli ste na to čo to je? Ja mám rovnaké, a tiez neviem na to prísť čo to je. Ďakujem za odpoved
@tonicka nie žiaľ, neprišiel na to nikto. ale otehotnela som a zatial sa vsetky moje ekzemy upokojili 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Uvidíme po pôrode
Moje vyzerá úplne rovnako svrbí to až do kosti. Netuším čo s tym, chvíľu to vyzerá zahojene a potom to až popraska , pľuzgieriky, šupinky, chrasticky. Zajtra idem zase k Dr. som zvedavá.
Dakujem za odpoved.
@tonicka dajte prosim vediet, co vam povedala… ja ocakavam po porode navrat
Našli mi tam nejakého “patologického” streptokoka - je citlivý na ciplofroxacin… tak dúfam že to preliecim - vy bohužiaľ až po dojčení…
Skôr než u kožnej by som sa spýtala na tom cievnom radšej.