Ekzém po vytrhaní obočia

natal12
21. feb 2016

Ahojte..poradte mi. Toto uz mam dva tyzdne ale odvtedy jak som si trhala obocie.co to moze byt ekzem??? na ekzem mam hormonalnu zarabanu mast. A mast lipobase.

misel0806
21. feb 2016

@natal12 moze to byt hocico. Ale myslim si ze moze byt alergicka reakcia skus vymenit mast. V najlepsom pripade chod na kozne😀

govinda
21. feb 2016

Al to mas uz 2 tyzdne a madt nezabera, chod na kozne.

natal12
autor
21. feb 2016

@misel0806
@govinda baby tu mast mi dala kozna ale na ekzem ale uz ho nemam. Alergia no ktovie naco :( ia stale robim no volno mi tak lahko nedaju.

katuliena82
21. feb 2016

@natal12 ja som mala take nieco na trupe minuly rok. Vela nocnych, nevyspata a k tomu aj histaminova intolerancia. Zmenila som pracu, zacala som brat Daosin a uplne mi ekzem zmizol. Ale to je len moj pripad. Je to alergicka reakcia, ale na co...?

janickadr
21. feb 2016

@natal12 A svrbi ta to? Ak ano, dala by som si na to, aspon na tu oblast nad korenom nosa (zatial nie nad oko) tu hormonalnu masť niekedy na noc a uvidis rano, co to urobi. Ked to bude lepsie, dala by som ti to potom uz cca 2x denne na celu oblast (ak teda nie je ta masť moc preexpirovana, na nadobke by to malo byt napisane).

govinda
21. feb 2016

@natal12 a nerobi kozna aspon jeden den vbtyzdni tak, aby si tam skocila? Lebo ak mast, ktoru si davas 2 tyzdne nezabeta, tak si ju zbytocne davas. Asi je to nejaka alergia a na to treba zrejme inu ucinnu zlozku.

natal12
autor
22. feb 2016

@janickadr nesvrbi. A co to znamena preexpirovana?

janickadr
22. feb 2016

Ekzem vacsinou svrbi. A preexipirovane znamena po zaruke. Skus to pripadne teda jednorazovo s tou mastou a uvidis, co to urobi. Alebo chod opat ku koznej, k nej nepotrebujes vymenny listok.

natal12
autor
24. feb 2016

@janickadr mna to nesvrbi. Nie je tam pisane ale dovie kolko moze mat zaruku teda ten datum spotreby zarabana mast. Nemozem si to skriabat lebo to vyzera hrozne

vlastulina1
24. feb 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

fuu to mas riadne :(

margaretkamirka
24. feb 2016
Používateľ margaretkamirka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretkamirka.

ja som tiez mala ekzem, ale to zrejme bolo z toho ze kozmeticka nedezifikuje pinzetu, ale ked si si sama trhala tak neviem :/

natal12
autor
8. mar 2016

Baby preslo to same uz to nemam