Ahojte..poradte mi. Toto uz mam dva tyzdne ale odvtedy jak som si trhala obocie.co to moze byt ekzem??? na ekzem mam hormonalnu zarabanu mast. A mast lipobase.
Al to mas uz 2 tyzdne a madt nezabera, chod na kozne.
@natal12 ja som mala take nieco na trupe minuly rok. Vela nocnych, nevyspata a k tomu aj histaminova intolerancia. Zmenila som pracu, zacala som brat Daosin a uplne mi ekzem zmizol. Ale to je len moj pripad. Je to alergicka reakcia, ale na co...?
@natal12 A svrbi ta to? Ak ano, dala by som si na to, aspon na tu oblast nad korenom nosa (zatial nie nad oko) tu hormonalnu masť niekedy na noc a uvidis rano, co to urobi. Ked to bude lepsie, dala by som ti to potom uz cca 2x denne na celu oblast (ak teda nie je ta masť moc preexpirovana, na nadobke by to malo byt napisane).
Ekzem vacsinou svrbi. A preexipirovane znamena po zaruke. Skus to pripadne teda jednorazovo s tou mastou a uvidis, co to urobi. Alebo chod opat ku koznej, k nej nepotrebujes vymenny listok.
fuu to mas riadne :(
ja som tiez mala ekzem, ale to zrejme bolo z toho ze kozmeticka nedezifikuje pinzetu, ale ked si si sama trhala tak neviem :/
Baby preslo to same uz to nemam
@natal12 moze to byt hocico. Ale myslim si ze moze byt alergicka reakcia skus vymenit mast. V najlepsom pripade chod na kozne😀