viete poradiť nejaký krém na ukludnenie pleti? v poslednej dobe mám na lícach červené flaky, ktoré sa veľmi zvýraznia hlavne po sprche v teplej vode...neviem ani čo to môže byť či z respirátora reakcia alebo čo ...
Ja mam podobny problem momentalne a tiez sa mi zda ze respirator to este zhorsuje a drazdi viac. Mam cervene flaky na licach aj nose aj sa mi to supe sem tam a ja som vyskusala uz vela kremov na skludnenie pleti aj na citlivu plet a nic mi na to nepomaha. Raz je to lepsie potom zase to iste. Mne sa este aj na nose spravila akoby vyrazka a neviem sa toho zbavit. Tiez odkedy nosim rusko. Kozna ta mi tiez len krem predpisala ktory pomohol na chvilku a dost. Tak mozno budu vediet baby nieco poradit. Ale ja som z toho uz tiez miestami zufala 😕
V prvom rade si nesprchuj tvar... Môžeš mať rosaceu, a tu tepla voda len zhoršuje... V druhom rade neparfemovana kozmetika, príp niečo z lekárne na začervenaniu pleť a smer kožný lekar
Propolisový krém s Aloe vera gélom. Hydratuje a ukludnuje pokožku. Ak je to v horšom štádiu tak aj sprej a čistý koncentrát a zvnútra gél na pitie. Ak by ste mala záujem napíšte mi