Ekzém a LR

8. nov 2023

Ahojte, nájdu sa tu mamičky, ktorým deťom pomohla LR kozmetika na ekzem ? Nasla som pár diskusii kde mamičky písali ze pri pití toho colostra ekzem zmizol zaujímalo by ma ci ho môžem kúpiť aj v lekarni pod inou značkou alebo to LR je naozaj kvalitné?
Syn ma 2 roky ekzem už vyše roka nic hrozne máme ho len na jednom mieste ale aj tak svrbi a bola by som rada kebyže sa ho zbavíme..colostrum ma zaujalo kvôli tomu, že väčšinou sa rieši ze je to vnútorný problém a duuufam ze mi nám to mohlo pomôcť 🙏
Poprosím reagovať len mamičky, ktoré majú reálnu skúsenosť nie dílerky, ktoré chcú zarobiť🙅‍♀️ ďakujem

kubiatko30
8. nov 2023

Ahoooj, my mame realnu skusenost....kolostrum zvnutra a z vonka lekarnicka....a nepredavam, objednavam sebe a rodine....preto ak by si chcela viem ti to kludne dat ciste za nakup 🥰

zefyra
9. nov 2023

Mne na ekzem pomohol concentrad gél z LR, úplne mi zmizol a to som ho mala roky a veľmi škaredý.

kubiatko30
9. nov 2023

@zefyra ano ano, ten je presne aj v tej lekarnicke 🥰

zefyra
9. nov 2023

@kubiatko30 Áno, viem, mam ju doma celú 😊

autor
9. nov 2023

@kubiatko30 aká je cca cena ? 🙂

kubiatko30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kubiatko30
12. nov 2023

Napíšte mi prosím správu lebo keď to napíšem takto tak ma ukameňujú 😅

zefyra
12. nov 2023

@kubiatko30 No ja vás určite neukameňujem, nezarábam na tom 😊

kubiatko30
12. nov 2023

Tak oki, pisem teda 😅 lekarnicka 31 eur, kolostrum tekute 32e (6ks vyhodnejsie za 182 eur), kolostrum kapsulove 42 eur (3 ks za 117 eur) 🥰