Dievčatá, dnes mi nasadili EKG holter.
Môžem si merať tlak? Zaspala som poobede a zobudila sa na bolesť hlavy. Tlak je ok 136/73 ale pulz 121....tak blbo mi je Dnes.
Načo toľko merias ten tlak a pulz... zbytočne sa toľko stresujes ???? Myslíš,že to prospieva tvojej psychike ????
Prosim ťa toto myslím v najlepšom dobrom mieneni. PRESTAŇ!! Každú chvíľu je tu téma o tom, ako ti niečo je, týmto sledovaním nepomahas ani sebe a hlavne nie babatku, veď ty sa musíš od rána iba stresováť, že čo ti dnes zasa bude 🙏 pod srdcom ti rastie drobec, ďalšie máš na svete, musíš sa dať pre všetkých a v prvom rade pre seba dokopi. Veď sa za chvíľu zblaznis z toľkých diagnóz a pozorovaní samej seba. A to myslím skutočne najlepšie ako viem 🍀
@irusa psychika je zradna vec, clovek realne citi tie bolesti a nevie rozoznat,ci je to psychika ci nieco ine,tak prosim neodsudzujte .. viem,ako sa citis, treba sa upokojit,tiez mavam poslednu dobu vysoky tlak,pritom som vzdy mala nizky a veru, premyslam,ze to bude skor daco psychicke,kedze klasicke EKG vramci preventivky bolo ok
@vanda323
@manzanillaa veď každý jej tvrdí,že je to psychika.. každý deň aj dva príspevky a nedá si povedať,že nech sa toľko nesleduje
Nikto ju neodsudzuje....ale už fakt pôsobí ako hypochonder