Dobrý deň chcela by som sa spytat bola slm na EKG holtery kvôli extrasystolom mala som dokopy 3000 za týždeň nieje to veľa? A po ďalšie v noci som mala pulz okolo 45 priemer niekedy viac niekedy menej ale priemer okolo 45-50 najnižší som mala zaznamenaný 37 a 39 asi 5x za týždeň teraz sa bojim či to neni moc nízky keď spim. Beriem aj tabletky na tlak aj na búšenie srdca
@laurina23 ahoj, aj ja som mala holter a tiež beriem tablety na tlak a na búšenie, v noci som mala cca ako ty a dr že je to ok , keď spíš . Ty si mala na týždeň? Ja na 24 hod a extrasystol som mala 1450 takže tvojich 3000 je nič, v pohode
@lagunka0000 aj ty citis prosím tá tie extrasystoly? A čo ti povedal lekár na to množstvo. Ja slm mala holter na týždeň pretože ich cítim za týždeň som mala presne 2700 za 6 dni
@lagunka0000 a aké beries lieky prosím tá na búšenie? Ja beriem rivocor
@laurina23 cítim ich teda poriadne, akoby sa mi srdce o hrudnu kosť odrážalo, príde to z ničoho nič, dr mi dala betaloc 25
@mia16081996 a lekári na to nič ?
@mia16081996 a aké magnezium prosím tá beries ? Ja beriem magnosolv
@mia16081996 ja užívam magnosolv, koľko si toho brala?
@mia16081996 tak ja len jeden sáčok, asi teda ako čítam je to malo
@mia16081996 a mám och najviac v noci čo ani o nich neviem..som sa ešte viac toho zľakla keď si to teraz kukam tie výsledky že prave najviac v noci
Ja som mala holter tiež a po vyhodnotení údajov mi lekár povedal, čo a ako a stanovil liečbu. U teba to tak nebolo, že sa pýtaš?