Zdravim pisem.ohladom situacie ktora sa mi stala nie velmi davno dozadu. Doktor mi dal egilok na znizenie tepu a neviem ci stoho lieku alebo z niecoho ineho som si nemohol nahmatat pulz a ani tlak sa mi nedal zmerat. So srdcom problemy nemam nakolko som.mlady a som absolvoval viacero EKG vysetreni. Len ma to trapi na dusi. Lebo niekde na internete som sa docital hrozne scenare napr kardio šok a neviem ci som to vlastne neprekonal. Stretol sa uz niekto s takym problemom s uzivanim egiloku?
@mia16081996 neviem lebo sa mi to stalo.len raz za zivot a to vtedy ked som.uzil ten egilok a tlakomer mi nevedel zmerat tlak a mi.tam.pisalo ze nieje pulz. Nevedelo mi to nejak detekovat pulz. Tak som sa toho trochu zlakol. Nechapem tomu lebo clovek bez pulzu by davno nebol privedomy
@mia16081996 ja to uz davno neuzivam. To som bral mozno tyzden alebo dva... lebo som si potiahol z marisky a sa mi stoho dvihol tep tak mi to dali.
Nepotiahol si si z tej marišky aj teraz?
@dominikamacakova nie ja nefajcim vobec 😃to mi dal len jednorazovo kamarát😁
@rozculena ja som si tlak meral sam. To sa mi stalo.len raz ked som uzil ten liek. inaksie si meriam casto ja sam a stale je meratelny. Nechapem ako mi ten tlakomer nevedel zaznamenat pulz ked moja priatelka si skusila.odmerat a bolo ok. Neviem no lebo po nejakych minutach asi 20 min ked som sa zacal pechadzat a vipil som.pohar vody tak ako by ten pulz bol zrazu viac hmatatelny