Egilok - možné vedľajšie účinky

david556
25. jún 2024

Zdravim pisem.ohladom situacie ktora sa mi stala nie velmi davno dozadu. Doktor mi dal egilok na znizenie tepu a neviem ci stoho lieku alebo z niecoho ineho som si nemohol nahmatat pulz a ani tlak sa mi nedal zmerat. So srdcom problemy nemam nakolko som.mlady a som absolvoval viacero EKG vysetreni. Len ma to trapi na dusi. Lebo niekde na internete som sa docital hrozne scenare napr kardio šok a neviem ci som to vlastne neprekonal. Stretol sa uz niekto s takym problemom s uzivanim egiloku?

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
david556
autor
25. jún 2024

@mia16081996 neviem lebo sa mi to stalo.len raz za zivot a to vtedy ked som.uzil ten egilok a tlakomer mi nevedel zmerat tlak a mi.tam.pisalo ze nieje pulz. Nevedelo mi to nejak detekovat pulz. Tak som sa toho trochu zlakol. Nechapem tomu lebo clovek bez pulzu by davno nebol privedomy

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
david556
autor
25. jún 2024

@mia16081996 ja to uz davno neuzivam. To som bral mozno tyzden alebo dva... lebo som si potiahol z marisky a sa mi stoho dvihol tep tak mi to dali.

dominikamacakova
25. jún 2024

Nepotiahol si si z tej marišky aj teraz?

david556
autor
25. jún 2024

@dominikamacakova nie ja nefajcim vobec 😃to mi dal len jednorazovo kamarát😁

rozculena
25. jún 2024

@david556 užívam egilok a tlak aj tep mi odmeria úplne normálne.Kto ti meral tlak,že ho nevedel odmerať?

david556
autor
25. jún 2024

@rozculena ja som si tlak meral sam. To sa mi stalo.len raz ked som uzil ten liek. inaksie si meriam casto ja sam a stale je meratelny. Nechapem ako mi ten tlakomer nevedel zaznamenat pulz ked moja priatelka si skusila.odmerat a bolo ok. Neviem no lebo po nejakych minutach asi 20 min ked som sa zacal pechadzat a vipil som.pohar vody tak ako by ten pulz bol zrazu viac hmatatelny