Eezy Smile na zuby

denka259
8. feb 2022

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s neviditeľným strojčekom na zuby eezysmile? Oplatí sa táto investícia? Ďakujem

monikabod
26. mar 2022

Dobry den, ako odbornik radim-pozor na lekarov, ktori poskytuju tieto neviditelne strojceky a nemaju na to prislusne vzdelanie, ktorym je nadstavbove specializacne studium celustna ortopedia. Strojcek si dajte preto urobit iba u celustneho ortopeda, ktory je na to riadne skoleny a ma na to atestaciu.

korall_de
6. okt 2022

A co sa tyka skusenosti - ma niekto? Eezy smile je lacnejsi ako invisalign, hoci vyzera takmer identicky, ale vela recenzii na neho nenajdete. (Samozrejmostou je klinika celustnej ortopedie, tu uz mam “vybratu”)

maminee
7. feb 2023

@denka259 ja som nasla eezysmile na IG u fashionspy, isla som na vysetrenie a už som teraz v procese liezby, chodim k čelustnej, vsetko perfektne sedi , mne robili problem hlavne očne zuby takze nosim dva obluky , cena ma dost prekvapila, prijemne. Som cakala ze ma to bude stat aspon 3-4 tisic ale voobec. Uvidime este par mesiacov a usta ako nove , dost sa tesim.

mimitas
17. feb 2023

@maminee a kam chodíš k čelustnému?
Vedela by si nám povedať koľko dláh máš a kde sa to pohybuje cenovo?

maminee
28. apr 2023

@mimitas do pezinka - svarc. A stalo ma to no zatial okolo 1700€ a uz by som nemala platiti viac lebo vraj retainer je v cene maximalne za kontrolny scan mozno.

nikola1234n
16. máj 2023

Ahojte ja som tiez pred par tyzdnami zacla s touto liecbou, zatial by som odporucila aj ked samozrejme iny strojcek som neskusala 🙂. Ale liecbu vam navrhnu, vidite tyzden po tyzdni na animacii ako sa zuby budu posuvat, v ktorom tyzdni bude prepocet medzizubnych priestorov ci vsetko ide spravnym smerom 🙂 a ak sa vam to nebude pozdavat, nemusite to nakoniec podpisat, ale ucrite si to prejdite so zubarom..

svetluska211
2. feb 2024

@maminee Zdravim. Mozem sa spytat na ako dlho vam odhadli nosit strojcek? A 1700€ pisete, že je finalna cena? Ako casto ste cestovala? Da sa ist aj pod 1700€? Dakujem

atuska24
21. feb 2024

@svetluska211 pripnem sa,zaujíma ma to

gabruska1985
7. mar 2024

@nikola1234n Ahoj, prosím ku komu a kam chodíš na túto liečbu?
@maminee Ahoj, ako pokračuješ v liečbe? Si spokojná? Tiež zvažujem túto liečbu, nakoľko invisalign všade vychádza okolo 5000 eur.

nikola1234n
7. mar 2024

@gabruska1985 primadent cadca 🙂

gabruska1985
8. mar 2024

@nikola1234n dakujem 🙂 a spokojna? Uz je tomu nejaky rok 🙂 Zuby sa vyrovnali? Su tam kvalitni celustni ortopedi? Lebo na stranke som nenasla ze poskytuju tuto sluzbu az v cenniku kde mali uvedeny strojcek

nikola1234n
8. mar 2024

@gabruska1985 ano spokojna vsetko v poriadku zmeny samozrejme vidno, ano uz mam skoro rok lebo som to mala fakt hrozne vrch aj spodok takze najprv sa mi muselo urobit miesto aby sa mi mali kde vobec vyrovnavat zuby 🙂 perfektne je to ze ma vobec neobmedzuje a viac sa uz citim s nim lepsie ako bez neho 🙂

atuska24
8. mar 2024

@nikola1234n a suma zatiaľ?

gabruska1985
9. mar 2024

@nikola1234n tak super potom 🙂 vsetko je tak od ruky od nas, tu som tuto metodu nenasla, iba invisalign a ten je strasne drahy, ja som Nitriansky kraj a ked si predstavim ze cestovat 2 hodiny do Cadce kvoli par minutovej kontrole a potom spat 🙈to neni uplne idealne

nikola1234n
9. mar 2024

@gabruska1985 akoze za mna dlho trvalo to kym mi dali chrup do 100% stavu to ano, to som mala zakroky co dva tyzdne lebo som mala zle spravene niektore zuby( a to nie z detstva ze starsie :D ) ale co uz takze to lebo nemoze sa stat ze mate kaz tie strojceky su uplne presme na vase zuby cize potom vlastne ak by vrtali a menili ten zub, nemuseli by sediet dlahy ...a potom som bola na odtlacky alebo skor 3D skenovanie to nazvime 🙂 (takze 1. Strojcekova navsteva) potom som sla na nasadenie strojceka( 2. Strojcekova navsteva) a ak vsetko sedi tak chodim iba po dlahy ( daju sa poslat postou) a teraz idem po roku na tretiu navstevu kvoli medzizubnym priestorom na taku kontrolu 🙂 cize tych navstev nie je uz zas az tolko len treba ratat u hociktoreho zubara ze sa ta liecba nemusi hned uskutocnit ( ja som to mala vysnivane nasetrene a nakoniec ma to vyslo este o par stoviek viac prave kvoli opravam plomb a aj casovo sa to natiahlo o dalsieho polroka..)

nikola1234n
9. mar 2024

@atuska24 uz si presne nepamatam ale okolo 3300 tusim ale ako som spominala.... obe celuste po 37 dlah 🙂 cize ta narocnejsia liecba..

gabruska1985
27. máj 2024

@maminee ahoj, prosím ťa čo znamená na Instagrame u Fashionspy? Kde si podstúpila liečbu týmto strojčekom a koľko ťa to cca vyšlo? Ďakujem

gabruska1985
27. máj 2024

@maminee prepáč už som si to všimla, ja som tam aj písala, ale odpísali, že neberú a tá cena mi je taká zvláštna čo píšeš, lebo mne odpísali cenu 4500 eur za komplet najvačšie množstvo dláh.

atuska24
27. máj 2024

@gabruska1985 mne vyrátali na 3500

gabruska1985
30. máj 2024

@atuska24 a kde ste si davali? A tiez kedy to bolo?

atuska24
1. jún 2024

@gabruska1985 Poprad pred mesiacom

gabruska1985
2. jún 2024

@atuska24dakujem a klinika?